O viziune măreaţă

Gândeşte măreţ. Este probabil una dintre frazele pe care le auziţi atât de des, încât nici nu mai acordaţi atenţia cuvenită sensului cuvintelor. Ce s-ar întâmpla, însă, dacă ne-am opri cu toţii câteva minute să le analizăm?


 


Să ne gândim cu adevărat la ţelurile noastre, la viitorul nostru şi la ce suntem dispuşi să facem pentru ca toate să devină realitate. Acum, imaginaţi-vă ce ar fi capabil fiecare dintre noi să facă dacă ne-am gândi la obiectivele şi realizările noastre pe termen scurt ca paşi spre marile împliniri.


 


Pentru voi, acest lucru ar putea să însemne calificarea la Eagle, mai multă siguranţă financiară sau poate să vă dedicaţi full-time afacerii Forever, să mergeţi cu familia într-o vacanţă memorabilă sau să câştigaţi un cec Chairman’s Bonus. Pentru mine, SĂ GÂNDESC MĂREŢ înseamnă să ne dublăm afacerea şi să ajutăm mai mulţi oameni să arate mai bine şi să se simtă mai bine.


 


Cei care au fost alături de noi în Dubai au văzut „pe viu” unde te poate duce capacitatea de a gândi măreţ. Cu doar câteva zeci de ani în urmă, Dubai-ul nu era decât un oraş în deşert. Şi mulţi spuneau că nici nu poate fi mai mult de-atât. Totuşi, Alteţa Sa Regală Sheikh-ul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubai-ului, era de neclintit.


 


El a recunoscut că singurul lucru care le lipsea era o viziune clară asupra viitorului şi încrederea de neclintit că Dubai-ul poate fi unul dintre cele mai uimitoare oraşe din lume.


 


Aşa cum el însuşi spunea, Emiratele Arabe Unite reprezintă


 


„întruchiparea puterii de a face faţă provocărilor, de a depăşi obstacolele şi de a cuceri imposibilul.”


 


Când Dubai-ul şi-a imaginat construcţia turnului Burj Khalifa cu 15 ani în urmă, crezi că şi-au dorit o „clădire drăguţă”? Cu siguranţă nu! Şi-au dorit cel mai mare, cel mai bun şi cel mai incredibil turn pe care lumea l-a văzut vreodată!


 


Viziunea lor era dincolo de orice părea tangibil în acel moment. Dacă şi-ar fi stabilit obiectivele mai jos, credeţi că ar mai fi putut construi acel turn? Ei au ales să gândească măreţ! Vi se pare un concept la care să aspirăm cu toţii?


 


Străduiţi-vă în fiecare zi să aplicaţi aceeaşi tenacitate şi viziune fără limite în vieţile şi în afacerile voastre.


 


Aici intră în acţiune campania noastră 2x. Dacă facem cu toţii puţin mai mult pentru a creşte, a visa şi a munci pentru ţelurile noastre, nu există limite în ceea ce putem realiza. Nu vă „vindeţi pe nimic”! Nu vă construiţi o afacere „drăguţă”, nu vă mulţumiţi cu mai puţin decât ceea ce meritaţi şi ceea ce ştiţi că puteţi realiza!


 


GÂNDIŢI MĂREŢ!Gregg Maughan


Preşedinte Forever Living Products