Een Grote Visie

Think Big, of Denk Groots. Het is één van die zinnen die u waarschijnlijk zo veel hoort dat u nooit echt stilstaat bij de betekenis. Wat zou er gebeuren als we één minuut namen om ons hier op te richten. Om echt na te denken en stil te staan bij onze doelen, onze toekomst en wat we ervoor over hebben om dit realiteit te laten worden. Stelt u zich eens voor wat wij kunnen bereiken als we onze korte termijn doelen en prestaties deels als opstapjes naar de grotere dingen zouden zien.


Voor u kan dat inhouden dat u zich graag wilt kwalificeren als Eagle Manager, dat u meer financiële stabiliteit wilt, dat u Forever full time kunt doen, dat u uw familie mee wilt nemen op een geweldige vakantie of dat u een Chairman’s Bonus cheque wilt ontvangen. “DENK GROOTS” betekent voor mij het verdubbelen van onze business en om ervoor te zorgen dat meer mensen over de hele wereld zich beter gaan voelen en er beter uitzien.


Degenen van jullie die er in Dubai bij waren hebben de belichaming gezien van waar “groots denken” toe kan leiden. Een paar decennia geleden was Dubai niet meer dan een dorp in de woestijn. Velen waren ervan overtuigd dat het dorp nooit meer zou worden dan dat. Echter, de leider van Dubai, zijne Hoogheid Seikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, liet zich hierdoor niet afschrikken. Hij zag dat er een duidelijke toekomstvisie en volhardend vertrouwen nodig was om van Dubai één van de meest wonderbaarlijke steden ter wereld te maken.


In zijn eigen woorden is de Verenigde Arabische Emiraten de belichaming van het aangaan van de confrontatie, het verslaan van obstakels en het overwinnen van het onmogelijke. Toen de bestuurders van Dubai de Burj Kalifa 15 jaar geleden voor zich zagen, denkt u dat ze alleen maar dachten “wij willen een mooi gebouw”. Natuurlijk niet! Zij wilden de GROOTSTE, de BESTE en de MEEST ONGELOFELIJKE toren ter wereld bouwen.


Hun visie ging verder dan wat op dat moment mogelijk was. Als zij hun visie naar beneden hadden bijgesteld, was er ongetwijfeld een toren gebouwd, maar in plaats daarvan kozen zij ervoor om Groots te Denken. Dat klinkt als iets waar wij allemaal naar toe zouden moeten werken. Streef er elke dag naar om met dezelfde volhardendheid en ongeremde visie uw eigen leven en business te leiden.


Dit is waar de “Double Your Sales” campagne over gaat. Als we allemaal iets meer doen om verder te reiken, om te groeien, om te dromen en om aan onze doelen te werken… dan is er geen limiet aan wat wij kunnen bereiken. Doe uzelf niet tekort! Bouw geen “leuke” business - en neem geen genoegen met minder dan wat u verdient en kunt bereiken. THINK BIG!

Keep Smiling,

Gregg Maughan
President, Forever Living Products