Светло (жълто) бъдеще

Повечето компании предлагат множество продукти и Форевър също не е изключение от това правило, но винаги има един или два сред тях, които са в сърцевината на успеха и са фокус на цялата дейност на фирмата. За Форевър това е ГЕЛЪТ ОТ АЛОЕ ВЕРА. 

Преди появата му мнозина никога не бяха имали възможността да се докоснат до предимствата и нутриентите на алоето, сякаш току-що са отрязали листо от растението. Милиони по света почувстваха благотворното му въздействие и в резултат на това близо 40 години се радваме на големи успехи! Но както всяка добра компания, ние също бяхме наясно, че не можем да лежим върху лаврите на гела от алое вера и на другите си продукти – трябваше да продължим да се развиваме, да правим нововъведения и да се движим с пазара.


За да останем най-значимият световен доставчик на продукти от алое и от пчелния кошер, трябва да се адаптираме към промените в търсенето на потребителите и развитието на новите технологии!


Когато за първи път чух за преимуществата на новата „Тетра Пак“ опаковка, бях въодушевен, но и малко обезпокоен. Не защото технологията не е изпитана или впечатляваща, а понеже, както толкова много от нашите клиенти и собственици на бизнес, аз също много обичам малката жълта тубичка, която използваме от десетилетия. Не исках да я изоставяме, ако не сме 100% убедени, че новата опаковка ще ни помогне да усъвършенстваме Гела от алое вера, за да са още по-доволни клиентите ни, както и че благодарение на нея ще можем да споделяме полезните свойства на алоето с още повече хора по света.


Когато научих повече за технологията „Тетра Пак“ и предимствата ѝ, а и видях новия дизайн, се изпълних с увереност, че това е сериозна еволюция за Форевър и голяма стъпка към бъдещето! Как да не се въодушеви човек от опаковка, която съхранява повече от ценните полезни хранителни вещества на алоето и осигурява по-свеж вкус? В края на краищата важното е какво има вътре! Освен това новата опаковка се състои от 100% рециклируеми материали и значително оптимизира производството и така затвърждава ангажимента ни да пазим околната среда. Пък и вече ще се прибира по-лесно в хладилника!


Знаем, че за да направиш нещо както трябва, е нужно време и че промяната не е лесна. Но бъдете спокойни, защото сте част от компания, отворена за нововъведения, в която никога не се задоволяваме с „приемливото“. Част сте от екип, отправил взор напред към бъдещето на Форевър и към въздействието, което оказваме върху света около себе си. Част сте от глобално семейство, истински отдадено на това да помага на другите.


С нетърпение очаквам лично да опитате новия ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА и да почувствате силата му да преобрази бизнеса ви. Бъдещето е тук – и изглежда светло!


Завинаги ваш,


Рекс Моън
Главен изпълнителен директор на ФЛП

Свързани продукти