Viitorul e (galben) strălucitor


Multe companii oferă o gamă variată de produse, iar Forever nu face excepţie de la această regulă. Există, însă, unul sau două produse care stau la baza succesului fiecărei companii şi asupra cărora se concentrează majoritatea eforturilor. Pentru Forever, acest produs este Aloe Vera Gel.


 


Acum, mai mult decât oricând, oricine se poate bucura de beneficiile şi nutrienţii din aloe ca şi când ar savura gelul dintr-o frunză proaspăt tăiată. Milioane de oameni din întreaga lume au experimentat efectele gelului de aloe şi acestui lucru i se datorează succesul nostru extraordinar de aproape 40 de ani. Dar, aşa cum fac toate companiile mari, ştiam că nu ne putem limita la succesul Forever Aloe Vera Gel şi al altor produse – trebuia să ne continuăm evoluţia, să inovăm şi să ţinem pasul cu tendinţele pieţei.


 


Pe măsură ce consumatorii îşi redefinesc aşteptările, iar tehnologiile se schimbă continuu, şi noi trebuie să ne asigurăm că facem totul pentru a rămâne cei mai importanţi furnizori de produse pe bază de Aloe vera şi produse melifere din lume.


 


Atunci când am aflat despre progresul pe care îl presupune noua metodă de ambalare în cutii Tetra Pak, am fost entuziasmat, dar şi îngrijorat.


 


Nu mă îngrijora faptul că această tehnologie nu era testată sau impresionantă, dar, la fel ca mulţi dintre clienţii şi Forever Business Ownerii noştri, eram îndrăgostit de flaconul galben pe care îl folosim de la începuturile companiei. Nu eram dispus să fac această schimbare dacă nu eram 100% convins că va aduce îmbunătăţiri produsului nostru vedetă, Forever Aloe Vera Gel, că le va oferi consumatorilor o experienţă mult mai bună şi ne va ajuta şi mai mult să facem cunoscute beneficiile gelului de aloe în întreaga lume.


 


Cu cât am aflat mai multe despre tehnologia Tetra Pak şi beneficiile ei şi am văzut, totodată, şi noul design al cutiilor, cu atât m-am simţit mai încrezător că trecerea la acest nou tip de ambalaj înseamnă o evoluţie uriaşă pentru Forever şi un pas mare în viitor! Un ambalaj care păstrează nutrienţii valoroşi din gelul de aloe şi îţi oferă un gust mult mai proaspăt – cum să nu fii încântat?


 


Până la urmă, ceea ce este în interior contează!


 


În plus, aceste cutii sunt realizate din materiale 100% reciclabile, printr-un proces de fabricaţie mult mai riguros, ceea ce reprezintă încă un avantaj în angajamentul nostru faţă de protecţia mediului. Şi încape mult mai bine şi în frigider!


 


Suntem conştienţi că e nevoie de timp pentru a face lucrurile corect, iar schimbările nu sunt niciodată uşoare. Fiţi siguri că sunteţi parte a unei companii care este devotată inovării şi nu se mulţumeşte niciodată cu puţin.


 


Sunteţi parte a unei echipe cu o viziune clară asupra viitorului companiei noastre, precum şi asupra impactului pe care îl avem asupra lumii. Sunteţi parte a unei familii globale căreia îi pasă cu adevărat de ceilalţi.


 


Abia aştept să experimentaţi şi voi noul Forever Aloe Vera Gel şi să vedeţi ce putere extraordinară va avea asupra afacerilor voastre. Viitorul este aici – şi se anunţă luminos!


 


Mereu al vostru,Rex Maughan
CEO, Forever Living Products

Related Products