GEEN CALORIE IS HETZELFDE

Door Fitness trainer en Voedingsdeskundige, Jake Coyle


Volgens Jake Coyle wordt iemands vetpercentage onder andere beïnvloedt door zijn/ haar bloedsuikerspiegel. Zelfs als iemand constant onder zijn maximale dagelijkse hoeveelheid calorieën blijft, maar toch steeds bewerkt voedsel of glucosefructose-siroop eet, kan hij/ zij het moeilijk hebben met het verliezen van VET!

Wanneer er teveel glucose in de bloedbaan zit, kan het lichaam de overtollige glucose omzetten in vet. Dit is een natuurlijk proces in het lichaam en zal u wel eens gebeuren, maar het echte probleem zit hem in een constant verhoogde bloedsuikerspiegel. Op de lange termijn kan dit schadelijke gevolgen voor uw lichaam hebben. Het eten van complexe koolhydraten en onbewerkt voedsel kan u helpen om uw bloedsuikerspiegel te verlagen.

Nog een belangrijke tip is om 4-6 kleine maaltijden per dag te eten. Jake Coyle komt nog steeds veel mensen tegen die al hun calorieën in een periode van 4-6 uur opeten en zichzelf de rest van de dag uithongeren. Coyle zegt: “De meest gezonde manier om uw lichaam te transformeren is door uw maaltijden over de gehele dag te verspreiden. Op deze manier ontstaat er een balans in uw lichaam waardoor u de kans op bloedsuikerspiegel pieken verkleint.”

Uw doel bereiken is geen hogere wiskunde. Waar u vooral aan moet denken is dat onbewerkte complexe koolhydraten en veel verse groenten de uitgangspunten voor een gezonde(re) voeding zijn!

Gerelateerde Producten