Μια ημέρα στη ζωή του Forever Aloe Vera Gel

Όλοι αναγνωρίζουν το διάσημο κίτρινο μπουκάλι.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς παρασκευάζεται και γίνεται η συσκευασία για το Forever Aloe Vera Gel; H Aloe Vera America (AVA) με υπερηφάνεια μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τη διαδικασία παραγωγής του αγαπημένου μας χυμού, τον ποιοτικό έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος!
Το σταθεροποιημένο, ακατέργαστο ζελέ επεξεργάζεται σε πρώτη φάση και σταθεροποιείται στο Mission του Τέξας πριν φτάσει στο εργοστάσιο της AVA στο Ντάλλας. Στη συνέχεια το ακατέργαστο ζελέ υπόκειται σε μια σειρά ελέγχων στο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου για να διασφαλίσουμε τη δραστικότητα και την υψηλή του ποιότητα. Από τη στιγμή που το ζελέ αλόης λαμβάνει τη σφραγίδα έγκρισης αρχίζει η πραγματική μαγεία!
Το ζελέ αλόης μεταφέρεται στο Τμήμα Παραγωγής, αναμειγνύεται με άλλα συστατικά προσεκτικά επιλεγμένα για να δημιουργήσουμε την αποκλειστική φόρμουλα του Forever Aloe Vera Gel. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάμειξης, τα δείγματα μεταφέρονται στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου για αξιολόγηση. Από τη στιγμή που το συνολικό προϊόν έχει ελεγχθεί, κατευθύνεται προς το τμήμα συσκευασίας όπου το προϊόν μεταφέρεται στο μπουκάλι με τη βοήθεια ενός αγωγού που ξεκινάει από τις δεξαμενές ανάμειξης και είναι ειδικά σχεδιασμένος για να διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα του προϊόντος κατά τη μεταφορά.
Στη συνέχεια, αυτά τα διάσημα κίτρινα μπουκάλια διαχωρίζονται. Στα μπουκάλια γίνεται κωδικοποίηση και σημειώνεται η ημερομηνία λήξης για να μπορούν να εντοπιστούν ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και αν μεταφερθούν.
«Κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας του Forever Aloe Vera Gel διενεργούνται 158 δοκιμές Ποιοτικού Ελέγχου».
Τα μπουκάλια ελέγχονται διεξοδικά με αυτοματοποιημένη διαδικασία για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι απαραίτητες πληροφορίες τυπώνονται στο μπουκάλι πριν το πλύσιμο. Μετά από αυτό κάθε μπουκάλι οδηγείται στον σταθμό πληρώσεως. Ο σταθμός πληρώσεως βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο ο αέρας του οποίου φιλτράρεται από φίλτρα υψηλής αποτελεσματικότητας (φίλτρα HEPA), όπου κάθε μπουκάλι συσκευάζεται και ελέγχεται το τελικό βάρος με αυτοματοποιημένη διαδικασία.
Τα γεμάτα κίτρινα μπουκάλια οδηγούνται ώστε να γίνει η προσθήκη του καπακιού και στη συνέχεια διέρχονται από ένα μηχάνημα που το διαπερνούν ακτίνες Χ πριν τοποθετηθούν σε πακέτα συσκευασίας. Σε κάθε πακέτο ελέγχεται το βάρος για να διασφαλίσουμε ότι ο σωστός αριθμός μπουκαλιών έχει τοποθετηθεί σε αυτό και το πακέτο τοποθετείται σε παλέτες με τη βοήθεια ενός ρομποτικού βραχίονα.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συσκευασίας, δείγματα του τελικού προϊόντος μεταφέρονται στο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου για τον τελικό έλεγχο πριν τη διάθεση του προϊόντος στην αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, το προϊόν είναι έτοιμο για να κατευθυνθεί στα κέντρα διανομής σε όλο τον κόσμο.
“Η παραγωγική διαδικασία του Forever Aloe Vera Gel έχει τελειοποιηθεί χάρη στα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, τη δυναμική διαδικασία Ποιοτικού Ελέγχου και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που εργάζεται με σθένος για να διατηρήσει την ποιότητα που όλοι αναγνωρίζουμε και είναι συνδεδεμένη με τη φιλοσοφία της Forever!”
Δηλώνουμε υπερήφανα ότι διατηρούμε τα υψηλά κριτήρια ποιότητας που ορίζει η βιομηχανία και η ποιότητα στα προϊόντα μας αντανακλάται σε κάθε συστατικό της παραγωγικής διαδικασίας.

Ολοκληρωμένος Ποιοτικός Έλεγχος στην AVA
Επιπρόσθετα με τους Ποιοτικούς Ελέγχους που διενεργούνται κατά την παραγωγική διαδικασία κάθε προϊόντος, υπάρχουν επιπρόσθετοι Ποιοτικοί Έλεγχοι και διαδικασίες που υποδεικνύονται από το εργοστάσιο AVA. Από τη ζύγιση κάθε συστατικού μέχρι την προσθήκη του στον αναδευτήρα, κάθε διαδικασία ελέγχεται απομονωμένα.
Η παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται υποδεικνύεται από ένα σύνολο δυναμικών κανόνων προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι σε κάθε στάδιο πραγματοποιούνται όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι. Άλλοι έλεγχοι περιλαμβάνουν τον συνεχή καθαρισμό και αποστείρωση του εξοπλισμού, το γεγονός ότι όλα τα ακατέργαστα υλικά έχουν ελεγχθεί από το Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και ότι έχει ακολουθηθεί η απαραίτητη διεργασία για την παραγωγική διαδικασία.

Related Products