Egy átlagos nap- Forever Aloe Vera Gél

Mindenki ismeri a híres sárga flakont.

Megfordult már a fejetekben, milyen jó lenne tudni, hogyan állítják elő, és csomagolják a Forever Aloe Vera Gélt? Az Aloe Vera of America (AVA) büszkén vezet be minket az egyik kedvenc termékünk gyártásának és minőségtesztelésének folyamatába, az elejétől a végéig.

A stabilizált, nyers aloe gélt Texas állam Mission gyárában készítik elő, mielőtt a dallasi AVA-ba szállítják. Ezután a nyers gél egy sor teszten megy át a minőségellenőrzési laboratóriumban, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a legmagasabb hatóanyagú és legjobb minőségű az aloe gél. Miután a nyers gélre rákerül a jóváhagyást jelző bélyeg, megkezdődik a valódi csoda.

A gélt olyan helyre szállítják, ahol elegyítik további olyan összetevőkkel, melyekkel együtt létrejön a Forever Aloe Vera gél védjegyes formulája. A keverés után az anyagminta visszakerül a minőségellenőrzési laborba, értékelésre. Miután a nagy mennyiségű anyagot értékelték és csomagolásra bocsátották, kifejezetten erre tervezett, a termék minőségét biztosító keverőtartályokból közvetlenül a csomagolószerkezetbe töltik egy erre kifejlesztett szállítósoron. A folyamat következő állomásán azokat a híres, sárga flakonokat egy automata töltősorra helyezik.

A Forever Aloe Vera Gél előállításának végére összesen 158 különböző minőségellenőrző teszten megy keresztül.
A flakonokat tételazonosító kódokkal és lejárati dátummal jelölik, hogy nyomon követhetőek legyenek miután a világ minden tájára szállították őket. Majd mechanikus úton ellenőrzik, hogy mielőtt öblítésre kerülnek, megbizonyosodjanak róla, hogy minden lényeges információ szerepel rajtuk. Az öblítés után minden egyes doboz a töltőrészlegre kerül. A töltő egy hepa szűrővel ellátott zárt helyiségben található, ahol minden flakont megtöltenek és zárjeggyel látnak el, mielőtt egy automata rendszerrel ellenőriznék a súlyát.

A megtöltött sárga flakonok egy automatikus flakonzáró rendszerbe kerülnek, és mielőtt dobozokba helyeznék azokat, egy röntgensugaras gépezeten haladnak át. Mindegy egyes flakont a súlya alapján hitelesítenek, hogy biztosak legyenek benne, hogy a megfelelő számú flakon került minden dobozba, majd egy automata rendszer raklapokra helyezi a dobozokat.
Miután a csomagolás befejeződött, 1-1 végső mintaanyag visszakerül a minőségellenőrző laborba ellenőrzésre. Ezután kerül elszállításra a elosztó központokba.

A Forever Aloe Vera gél előállítása a legkorszerűbb eszközök, megbízható folyamatok kombinációjával tökéletesítették. Ezenkívül a magasan szakképzett, elkötelezett alkalmazottak folyamatosan azon dolgoznak, hogy mindig megtartsák azt a magas színvonalat, amiről a Forever ismert. Büszkén mondhatjuk, hogy képesek vagyunk fenntartani a magas színvonalat, mert a gyártási folyamat minden egyes lépését úgy alakítottuk ki, hogy a termékeink magas minőségét biztosíthassuk.

AVA minőségi folyamatok

A minőségi folyamatokon kívül, főleg termékgyártásnál, számos további minőségi és gyártási ellenőrzést véges az AVA. Mielőtt a keverőtartályba adagolják az összetevőket, mindent lemérnek, minden lépést egyesével ellenőriznek és jóváhagynak.

Az előállítás egy alaposan kidolgozott, szigorú utasítások alapján zajló folyamat. Ezzel biztosítják, hogy minden a szabályok és előírások szerint működjön. Ez segít biztosítani, hogy a Forever termékeket minden egyes alkalommal megbízhatóan állítsák elő. További ellenőrzéseket igényel a gyártáshoz használt eszközök tisztítása és fertőtlenítése, a nyersanyagok tesztelése, valamint a gyártáselőkészítés.

Kapcsolódó termékek