DAN V ŽIVLJENJU GELA FOREVER ALOE VERA GEL®

Vsakdo prepozna to slavno rumeno plastenko!

Se kdaj sprašujete, kako gel Forever Aloe Vera Gel® proizvajajo in polnijo? Aloe Vera of America (AVA) nam ponosno razkriva, kako proizvajajo enega naših najbolj priljubljenih izdelkov ter kako preizkušajo njegovo kakovost – od začetka do konca! Stabilizirani surovi gel aloje predhodno obdelajo in stabilizirajo v tovarni v Missionu v Teksasu, preden ga dostavijo AVI v Dallas. Tam gre surovi gel skozi vrsto testiranj v laboratoriju za nadzor kakovosti, da bi zagotovili, da ima najvišjo moč in kakovost. Ko surovi gel dobi potrditveni žig, pa se začne prava magija!

V območju za mešanje gel zmešajo z drugimi sestavinami, da ustvarijo zaščiteno formulo gela Forever Aloe Vera Gel®. Ko je proizvodni proces končan, odvzamejo vzorce, ki gredo na ocenjevanje v laboratorij za nadzor kakovosti. Ko izdelek v razsutem stanju ocenijo in odobrijo pakiranje, gre gel po posebni transferni liniji iz mešalnih cistern, ki so posebej zasnovane, da med premikanjem ohranjajo kakovost izdelka, direktno v opremo za pakiranje. Prazne rumene plastenke za gel se vstavljajo v avtomatiziran depaletizer, ki sistematično razlaga plastenke iz skladiščnega prostora. Nato plastenke označijo z oznako serije in rokom trajanja, da je mogoče sledenje, ko jih odpremijo in uporabljajo po vsem svetu. Plastenke strojno pregledajo. Tako zagotovijo, da so vse potrebne informacije natisnjene na vsaki plastenki, preden jo splaknejo. Po splakovanju plastenka vstopi v polnilno postajo. Polnilnik je v zaprtem prostoru s filtrom HEPA, kjer vsako plastenko napolnijo in zapečatijo. Z avtomatskim sistemom preverijo, da je teža vsake plastenke ustrezna. Napolnjene plastenke nato potujejo skozi hladilno komoro, da temperatura gela pade, preden avtomatski sistem za nameščanje zamaškov namesti zamašek. Plastenke gredo nato skozi rentgensko napravo, preden jih vstavijo neposredno v kartone. Preverijo težo vsakega kartona, da zagotovijo, da vsebuje ustrezno število plastenk, nato ga robotske nakladalne roke položijo na paleto. Ko je pakirni postopek končan, gredo vzorci končnega izdelka v laboratorij za nadzor kakovosti na testiranje pred končno odobritvijo. Po končanem testiranju izdelek odpremijo v enega od mnogih distribucijskih centrov. Med proizvodnim procesom izvedejo 158 posameznih testov za nadzor kakovosti.
Proizvodnjo gela Forever Aloe Vera Gel® so izpopolnili s kombinacijo vrhunske opreme, zanesljivih postopkov kakovosti in visokousposobljenih ter predanih zaposlenih, ki se nenehno trudijo ohranjati visoko kakovost, po kateri slovi Forever! Ponosno trdimo, da lahko vzdržujemo vodilne standarde v panogi, ker je kakovost naših izdelkov zasnovana v vsaki komponenti proizvodnega procesa. AVA postopki kakovosti Poleg postopkov kakovosti, posebej povezanih s proizvodnjo vsakega izdelka, Aloe Vera of America izvaja tudi številna druga preverjanja kakovosti in postopkov. Od tehtanja vsake sestavine do dodajanja teh sestavin v mešalne cisterne vsako nalogo neodvisno nadzirajo in preverijo. Proizvodni proces se izvaja s sledenjem odobrenega, zanesljivega nabora navodil, s čimer zagotavljajo sledenje vsem korakom in izpolnitev kritičnih kontrolnih točk. To zagotavlja, da je proizvodnja izdelkov Forever vsakič enaka. Drugi pregledi vključujejo preverjanje, da so oprema in orodja, ki se uporabijo pri proizvodnji, očiščena in razkužena, da so vse surovine ustrezno testirane, odobrene in ustrezno pripravljene za proizvodnjo.

Podobni izdelki