Globalna mreža


Mnogo je stvari koje volim kada su u pitanju Foreverovi događaji…što se tu ima ne voljeti? Uzbuđenje, slavlje uspjeha, vatromet, čast da sa vama dijelimo nova saznanja i razvoje u poslovanju…sve su to zadivljujući dijelovi moga posla. No, jednoj se stvari radujem više nego ostalima – činjenici da imam priliku razgovarati i vidjeti svoje prijatelje iz svih dijelova svijeta.


Nisam još imao priliku sa vama podijeliti što se desilo u Costa Navarinu u Grčkoj, no s obzirom da se približava Global Rally u Dubaiu i kraj kvalifikacijskog razdoblja za Eagle managere 2017., čini se da je sada pravo vrijeme za to.
Jedne večeri, nekolicina nas je večerala u Pylosu, malom gradiću udaljenom 20 minuta od Costa Navarina. Večera se odužila i krenuli smo u resort poprilično kasno pa sam očekivao da će nas dočekati tišina i pustoš s obzirom da se približavala ponoć. No, to nije bio slučaj. Poslovni suradnici iz svih krajeva svijeta dijelili su svoja iskustva, savjete, znanje i svoju kulturu sa drugima u predvorju i svim restoranima na otvorenom.

U predvorju resorta sam svjedočio kako Eagle manageri iz Malezije pričaju sa Eagle managerima iz Beneluksa i govore našim liderima iz Japana, koji su prvi puta bili na ovakvom okupljanju, zašto je važno biti djelom takvog događaja.
Upravo TO je srž svakog Foreverovog događaja. Naša ljubav prema pomaganju drugima i strast kada je u pitanju dijeljenje poruke Foreverove nevjerojatne prilike, je ono što spaja ove strastvene ljude iz svih kuteva Zemaljske kugle; upravo to Forever čini posebnim i upravo nam je to pomoglo da se u poslu održimo gotovo 40 godina.


 


Nema sumnje da ćete ovakvim trenutcima svjedočiti i u Dubaiu, gdje će se susresti velik broj naših vođa iz cijelog svijeta. Izazivam vas da uzmete trenutak i zaista razmislite čemu pridonosite u spomenutim razgovorima; nudite li iskustva o najboljim načinima prakticiranja ovoga posla? Pozitivnost? Znanje koje ćete podijeliti sa drugima? Pristupate li razgovorima otvoreno i sa željom da nešto naučite? Budite iskreni prema sebi.Kao Global Rally kvalifikanti, predstavljate neke od najuspješnijih Poslovnih suradnika u našemu poslu, svjestan sam da je to velika odgovornost! Vaše riječi i primjer koji postavljate su moćni! Vi ste primjer koji koristimo kada drugima pričamo o moći koju daju pozitivno razmišljanje i otpornost kada nas zateknu nedaće.
 


Ne mogu dočekati da vas vidim u Dubaiu gdje ćemo proslaviti vaš uspjeh, čuti sve o vašim postignućima i učiti jedni od drugih. Istina je, ako ćete mi povjerovati, da i sam još učim o moćima koje posjeduje ovaj posao svaki dan.

Nastavite se smiješiti,
Gregg Maughan