Een Internationaal Netwerk

Er zijn vele dingen van onze events waar ik van houd. Wat is er niet om van te houden? De opwinding, het vieren van uw successen, het vuurwerk, nieuwe ontwikkelingen in onze business met u delen … dit zijn allemaal geweldige zaken waar ik onderdeel van mag zijn. Maar er is één ding waar ik meer naar uitkijk dan de rest - de kans om zoveel vrienden van over de hele wereld te zien en mee te spreken.


Er gebeurde iets tijdens het Eagle Managers’ Retreat in Costa Navarino in Griekenland en ik heb nog niet de gelegenheid gehad om dat met u te delen. In de aanloop naar de Global Rally en nu de laatste kwalificatie-maand voor Eagle is aangebroken, leek me dit een goed moment.


Op een avond daar hadden we gedineerd in Pylos, een kleine stad op ongeveer twintig minuten afstand van Costa Navarino. We gingen vrij laat terug naar het resort en ik verwachtte dat het redelijk stil en uitgestorven zou zijn, want het was al tegen middernacht. Dat was niet het geval. Overal in de lobby en de open restaurants waren FBO’s van over de hele wereld samengekomen om ervaringen, bewezen methoden, kennis en hun culturen met elkaar te delen.


In de lobby zag ik Eagles uit Maleisië samen met Eagles uit de Benelux enkele Japanse leiders vertellen waarom ze hier onderdeel van zouden moeten zijn.


DIT is waar de Forever events om gaan. Onze liefde voor het helpen van anderen en het delen van deze geweldige opportunity is waardoor al deze gepassioneerde mensen vanuit de hele wereld samenkomen. Het is wat Forever zo bijzonder maakt en wat ons heeft geholpen als bedrijf, al bijna 40 jaar lang.


Als u erbij bent in Dubai zult u daar ongetwijfeld de gelegenheid hebben om onderdeel te zijn van dit soort momenten, daar waar zoveel van onze leiders samen zullen komen. Ik daag u uit om eens goed na te denken over wat u meebrengt naar de conversatie. Zijn dat uw bewezen succesmethoden, uw positiviteit en kennis om te delen met anderen? Komt u in die gesprekken met een openheid en een bereidheid te leren? Wees eerlijk tegenover uzellf.


Global Rally qualifiers representeren enkele van de best presterende FBO’s in onze business en ik weet dat die verantwoordelijkheid groot is!


Uw woorden en de voorbeelden die u bent voor anderen zijn krachtig! Het is naar u dat we kijken om anderen te leren en hen de kracht van positiviteit en van veerkracht op moment van tegenslagen te tonen.


Ik kan niet wachten tot ik zoveel van u in Dubai zal zien om uw successen te vieren, over uw prestaties te horen én om te leren. Want de waarheid is dat ik blijf leren over de kracht van deze business, elke dag weer.


Keep Smiling,Gregg Maughan