O reţea globală


Sunt o mulțime de lucruri pe care le ador la evenimentele noastre. Ce este de neiubit? Entuziasmul, celebrarea succeselor, efectele pirotehnice, lansarea noilor produse și împărtășirea acelor momente cu voi... sunt unele dintre minunatele lucruri pe care le fac.  Dar există unul special, pe care îl aștept mai mult ca oricând – oportunitatea de a vedea și de a vorbi cu atât de mulți prieteni din jurul lumii.


S-a întâmplat un lucru în Costa Navarino, Grecia, pe care nu am avut încă ocazia să îl împărtășesc cu voi. Și cum suntem în perioada în care are loc Raliul Global și totodată foarte aproape de finalizarea perioadei de calificare la Eagle Manager 2017 – mi se pare un moment oportun să o fac.


Într-o seară, câțiva dintre noi am luat cina în Pylos, un oraș micuț aflat la 20 de minute distanță de Costa Navarino. Ne-am întors spre resort destul de târziu, aproape de miezul nopții, și ne așteptam să fie pustiu și liniște. Dar nu a fost așa. În lobby-ul resortului și în restaurantele care încă erau deschise la ora aceea, FBO din toată lumea erau adunați în grupuri și își împărtășeau experiențe, sfaturi de business, cunoștințe și povesteau despre cultura lor.


În lobby, am văzut cum câțiva Eagle-i malaezieni povesteau altor Eagle-i din Benelux și liderilor noștri din Japonia motivul pentru care erau acolo.


Despre ASTA este vorba la evenimentele Forever. Dorința noastră de a-i ajuta pe alții și de a împărtăși această oportunitate este ceea ce îi aduce laolaltă pe toți acești oameni din întreaga lume. Este ceea ce face Forever atât de special și ceea ce ne-a ajutat să creștem în cei aproape 40 de ani de când suntem pe piață.


Fără îndoială, veți trăi astfel de momente și în Dubai, unde foarte mulți dintre liderii Forever ai lumii se vor aduna laolaltă. Vă provoc să vă gândiți puțin la ce subiect veți aborda când veți discuta cu ei. Veți vorbi despre practicile voastre de business, despre importanța pozitivismului și despre experiențele voastre? Veți intra în astfel de conversații cu sufletul deschis și cu dorința de a învăța? Fiți sinceri cu voi!


În calitate de calificați la Raliul Global, sunteți unii dintre cei mai buni FBO din lume și știu că responsabilitatea este imensă. Cuvintele pe care le folosiți și exemplele pe care le stabiliți sunt puternice. Voi sunteți cei care vrem să-i învețe și pe alții puterea de a fi pozitiv și rezistența la adversități.


A fost o bucurie să vă văd pe cât mai mulți în Dubai, să sărbătorim succesele voastre și să învățăm lucruri noi. Pentru că, dacă vă vine să credeți, eu încă învăț multe despre puterea acestui business în fiecare zi.


Continuați să zâmbiți,


Gregg Maughan