Een nieuwe kijk op uw Business

FLP360° bestaat onder andere uit de gecombineerde kracht van Google en Salesforce. Met FLP360° krijgt u toegang tot een aantal Google apps & tools die u kunnen ondersteunen op uw avontuur om een sterke business te bouwen. Met veel enthousiasme kunnen wij aankondigen dat uw volgende login een hele nieuwe ervaring zal zijn. 


De look-and-feel van FLP360° heeft een upgrade gekregen. De nieuwe strakke kleuren en design geven u een naadloze ervaring met de andere Forever websites. De gestroomlijnde weergave van het dashboard geeft u een overzicht van wat u in uw bedrijf het belangrijkst vindt. U kunt dus zelf kiezen wat u op het dashboard wilt zien: een overzicht van uw volume en werving, een lijst van uw recente bestellingen of uw laatste e-mails? 

U zult zien dat deze update u automatisch heeft toegevoegd aan de chatbox van uw upline en dat uw downline automatisch is toegevoegd aan uw chatbox. Zo blijft u altijd in contact met uw collega FBO’s en wordt communiceren met elkaar leuk en simpel. 

Alle gedetailleerde rapporten en grafieken zijn beschikbaar om u te helpen bij het ontwikkelen van de sterke punten en mogelijkheden in uw bedrijf. U heeft ook alle geweldige e-mailsjablonen in het CRM-tool tot uw beschikking om berichten te sturen naar uw leads, team en klanten!

De nieuwe website templates zijn er om uw onderneming op het web op de kaart te zetten. De templates helpen u om uw boodschap op uw doelgroep aan te passen. Vergeet de nieuwe F.I.T. template niet! Deze kunt u vinden in de “Site manager”.  

Bovenop de updates die u op de webversie van FLP360° ziet, heeft de app ook enkele verbeteringen ondergaan. Wanneer u nu met de app zoekt kunt u een onbeperkt aantal generaties in uw downline zien. Zo heeft u heel veel informatie binnen handbereik! 


Als u nog niet in de gelegenheid bent geweest om te kijken op FLP360° dan is die tijd nu aangebroken! Met deze updates is deze tool uw katapult naar nog meer succes en een nieuwe kijk op uw business. ‚Äč
 


Leer meer over de mogelijkheden van FLP360°