Een gedenkwaardige Rally: terugkijken op 40 jaar

Elke Global Rally heeft zijn eigen flair en herinneringen gehad die het evenement uniek maakten voor de aanwezigen, en zelfs voor de kijkers thuis. De Global Rally 2018 in Dallas (Texas) was geen uitzondering. De herinneringen en belevenissen zullen in de geschiedenis van Forever altijd een bijzondere plek innemen.

Een Sneakpreview voor de Elite


Het Global Leadership Team vertegenwoordigt de bovenste laag van de Forever Business Owners. Om deel van deze elitegroep uit te maken, moet een FBO in een jaar meer dan 7.500 case credits omzetten. Dat is een enorm zakelijk doel, en deze topleiders bewijzen dat hun kennis van de business net zo groot is als hun enthousiasme voor de producten van Forever.
Om de aftrap voor de opwindende gebeurtenissen bij de Global Rally te geven, brengt het Executive Team deze indrukwekkende FBO’s bijeen om de sfeer voor de week te bepalen. Zij maken plannen voor de toekomst van Forever en onthullen wat de andere verkoopkrachten van Forever gedurende de week zullen leren. Door de sneakpreview die zij als ingewijden krijgen, kunnen onze executives niet alleen waardevolle feedback krijgen, maar zorgen we er bovendien voor dat het evenement voor iedereen uniek en gedenkwaardig is.

Het begon allemaal met een verhaal ‚Äč

Op maandag 23 april stelden we ons eerste evenement open voor de volgende groep leiders en Global Rally Qualifiers – FBO’s die gedurende het jaar 5.000 case credits hebben omgezet. Dit jaar wilden we van de betoverende avond met het 5K-diner een gelegenheid maken die ons allemaal een groter gevoel van verbondenheid zou geven. In het prachtige, historische Dallas Union Station, met statige raampartijen, pilaren en kroonluchters als décor, werd de ruimte voor ons diner omgetoverd in een theater waar we helemaal op konden gaan in onze verwachtingen van een spectaculaire vertoning op videoschermen overal om ons heen.
Precies aan het einde van het diner dimden de lichten en lichtten de schermen op met verhalen over 40 jaar business, mensen en veranderende levens. Toen Gregg op het podium kwam, stelde hij een bijzondere man uit Japan voor die onlangs bij een natuurramp onzelfzuchtige moed had getoond. Het 40 Year Anniversary Book kwam door zijn verhaal tot leven en alle aanwezigen kregen niet alleen het persoonlijke verhaal van (naam invullen) cadeau, maar ze ontdekten dat hun eigen boek om mee naar huis te nemen in de decoratie middenop de tafel verborgen was. Het was een avond vol gesprekken en plezier, maar het gedenkwaardigste dat ze aan die avond overhielden, was het boek, dat het fundament zou leggen voor wat er de rest van de week gebeurde.De Toekomst van Aloë


De tweede officiële dag van de Global Rally, de dinsdag, begint altijd met een informatieve training voor 2.5K qualifiers en hoger. Die training geeft Forever Business Owners niet alleen de mogelijkheid om diep op relevante businessvragen en -onderwerpen in te gaan, maar biedt deze hardwerkende FBO’s bovendien de kans om met enkele van onze topleiders kennis te maken.

Dit jaar deelden onze Foreverleiders de 5 sleutels tot het opbouwen van een Forever business: drink meer aloë en gebruik de producten, vertel anderen over de producten, sponsor meer mensen, wees 4CC-actief, en doe mee aan elke incentive. Vijf leden van ons Global Leadership Team vertelden over de aspecten van hun business die over een van de vijf voornaamste onderwerpen gaan.

Van Pant naar Product naar Jou

Op woensdag activiteitendag hebben we niet alleen plezier! Dit jaar was de activiteit een rondleiding met een kijkje achter de schermen bij het centrum van onze bedrijfsoperaties, Aloe Vera of America. Een recordaantal van ruim 7.000 FBO’s en non-qualifiers volgde de rondleiding en liep tussen grondstoffen, aloë vera en eindproducten door die op weg naar hun bestemmingslanden waren. 


De FBO’s konden niet alleen zien hoe de onverwerkte aloë vera gel en andere ingrediënten er binnenkomen, maar ze kregen ook de kans om met enkele medewerkers van Aloe Vera of America te spreken, die ze vertelden hoe leuk het is om onze eindproducten te maken.


 Het Verhaal van de EenhoornOp donderdag 26 april kregen de qualifiers een bijzondere training die niet alleen de 40 redenen onderstreepte waarom we zo van Forever houden, maar waarbij de aanwezigen ook met de nieuwe producten kennismaakten en gemotiveerd werden. 


Bijzondere gast Shawn Achor, die onlangs te zien was in Oprah’s Super Soul Sessions, en van wie een nieuw boek is verschenen over het potentieel dat we allemaal hebben, gaf de aftrap voor deze training met een grappig maar indrukwekkend verhaal over zijn zus – de eenhoorn die op alle vier de poten terechtkwam toen ze bij het spelen van het bed viel. Het gaat tenslotte allemaal om perspectief en mindset! Met zijn verhaal en de daaropvolgende interactieve training bewees hij aan alle aanwezige FBO’s dat je je leven kunt veranderen door je manier van denken te veranderen.


Toen kwamen Gary Shreeve, senior vice-president van Global Operations, en Holly Stout, directrice productontwikkeling, op het podium voor een training in de nieuwste Foreverproducten – de Forever Aloe Vera Gel dranken, het Sonya daily skincare system en de Forever Active Pro-B. Deze diepgaande trainingen boden een eerste blik op wat deze nieuwe producten te bieden hebben en gaven deze FBO’s de kans om er persoonlijk mee kennis te maken zodat ze beter in staat zouden zijn om hun klanten erover te vertellen.Fuif in het landhuis


De avond van de Chairman’s Bonus Party is altijd een gedenkwaardige avond, maar dit jaar was die extra indrukwekkend. Een viering op Southfork Ranch, de beruchte plek waar het verhaal van de televisieserie Dallas zich afspeelt, was voor ons net een feestje thuis.Een rodeo in Texaanse stijl luidde het begin van de fuif in, gevolgd door dansen op countrymuziek en gelegenheden om buiten plezier te hebben. Chairman’s Bonus qualifiers en Global Rally qualifiers verspreidden zich over het terrein om zich te goed te doen aan de etenswaren van de ouderwets goede Texaanse barbecue, de mechanische stier te berijden en een rondleiding door het landhuis van de familie Ewing te krijgen.
We kregen zelfs bezoek van de Aloe Baby in eigen persoon, die over het terrein liep om lol te trappen met de aanwezigen.

Chairman’s Bonus qualifiers haalden hun cheques op, die uiteraard nog geheim waren, ter voorbereiding op de grote onthulling later die avond.

Bij zonsondergang kwamen de Forever Executives op het podium om af te tellen naar het grote moment: de onthulling van de Chairman’s Bonus Checks. De hemel werd met vuurwerk verlicht en de samengedromde menigte juichte en vierde hun welverdiende bonus checks.


Spektakel op het Podium


De Global Rally Show heeft echt álles – van opwindend amusement tot en met oprechte waardering voor de FBO’s die het afgelopen jaar zo hard gewerkt hebben. De twee dagen op het podium van de Rally zijn dan ook de perfecte afsluiting van een opwindende week.
Het Global Events Team bereidt zich al dagen van tevoren op de show voor. Alles wordt klaargezet en gerepeteerd.

De Global Rally qualifiers maken zich klaar om naar binnen te gaan.De qualifiers en hun gasten zoeken voor aanvang hun stoel op.

Gregg opent met zijn keynote speech de hele Global Rally Show.


Gregg vertelt het publiek wat er in het 40th Anniversary Book staat.

Ter ere van 40 jaar geeft Forever FBO’s erkenning die al vanaf het begin in de business zijn.

Het Global Rally amusement ontlokt gejuich aan het publiek. 

De Chairman’s Bonus qualifiers lopen het podium op om hun cheque in ontvangst te nemen. 


Een bijzondere gast vertelt hoe Rise Against Hunger zijn leven heeft veranderd. 

Forever geeft erkenning aan de elite FBO’s die hun plek in het Global Leadership Team hebben verdiend. 

Nando Parrado vertelt op het podium zijn verhaal over teamwerk, leiderschap en moed.


India neemt hun onderscheiding als derde in de top 3 van de beste verkoopregio’s in ontvangst. Nummer 2 is Frankfrijk, en nummer 1 is Japan.Aidan O’Hare heeft op het podium plezier met het onthullen van Chairman’s Bonus checks.De locatie voor de Forever Global Rally 2019 wordt aangekondigd: Stockholm.

Dominique en Rolf Kipp nemen de Chairman’s Bonus check met het grootste bedrag in ontvangst. 


 


Maak de Global Rally mee en wees zelf getuige van al die geweldige momenten! De qualification voor 2019 duurt tot 31 december 2018, dus blijf aan je doelen werken en presteer dit als geen ander!


Kom hier meer te weten over de Global Rally kwalificatie en bekijk hier alle foto’s van de Forever Global Rally 2018.