Dodajte zeleniš vašoj svakodnevnici

Nadogradite vaš aktivan životni stil sa savršenom mešavinom od preko 20 različitih vrsta voća i povrća      


Kada vas život natera da budete u pokretu, nije jednostavno da zastanete i imate obrok koji sadrži voće i povrće. Obično završimo sa brzom i obrađenom hranom kako bismo zadovoljili požudu. Obroci s nogu obično podrazumevaju da ne unosimo dovoljno hranljivih sastojaka koje možemo dobiti iz ishrane bogate voćem i povrćem. Srećom, postoji način da dobijemo ono najbolje iz prirode bez greške!    


Forever Supergreens™ nudi ključne super sastojke i antioksidanse koji osnažuju i pomažu prirodne odbrambene mehanizme vašeg tela i omogućuju vam da radite na najvišem nivou. Svako pojedinačno pakovanje sadrži savršenu mešavinu aloje i preko 20 različitih vrsta voća i povrća. Ova kompletirana superhrana ima odličan ukus i lako se rastvara u vodi ili nekom drugom omiljenom napitku. Obezbedite dovoljno energije uz pomoć zelene snage koju možete pronaći jedino u proizvodu Forever Supergreens™.   


Dinamična mešavina najboljih prirodnih sastojaka za superhranu      


Sa ciljem da stvorimo hranljivo moćan Forever Supergreens™, potražili smo najmoćnije super hranljive sastojke kako bismo stvorili napitak sa korisnim sastojcima koji pomažu održavanje zdrave pH vrednosti organizma. Održavanjem pravog odnosa kisele i bazne sredine vaše telo vam omogućuje da se osećate puni energije, podiže se budnost i promoviše zdrav koštani, mišićni i ceo kardiovaskularni sistem. Naša smeša povrća sa baznim karakterom poput spanaća, kelja i brokolija podržava optimalnu pH vrednost i pomaže da ostanete u ravnoteži! 


Dodali smo godži semenke kako bi pospešili imunitet i podržali zdravlje očiju, dok zeleni čaj i kelj postaju okidač metabolizma i omogućuju prirodnu energiju kada vam je ona i potrebna, kako biste bili na pravom putu.  


Ali ovo je sam početak kada je u pitanju količina moćnih sastojaka zeleniša i ostalih sastojaka na bazi bilja koju sadrži Forever Supergreens™. Aloe vera potpomaže da dobijete najviše od svakog sastojka time što omogućuje organizmu da bolje apsorbuje hranljive sastojke, pomaže u varenju i stimuliše prirodnu energiju. Kako biste se osećali zdravo, dodali smo i ječam kao moćnog borca protiv holesterola i odličnog antioksidansa.  


Obezbedite energiju vašem treningu uz Forever Supergreens™ 


Bez obzira na vaše ciljeve u vežbanju ili nivo forme, Forever Supergreens™ je savršen dodatak u vašoj sportskoj torbi. Spirulina, mikor alga koja živi u slatkoj i slanoj vodi pospešuje mišićnu snagu i izdržljivost dok magnezijum pospešuje oporavak mišića nakon treninga.


Dodali smo seme grožđa i cveklu kako bismo pospešili cirkulaciju i protok krvi sa ciljem da postajete jači tokom treninga. Jedna kesica sadrži osnovne sastojke koji su potrebni za oporavak, obnovu depoa i prelazak na naredni trening, sa osećajem da ste jači i svežiji.   


Bilo da se pripremate za trening ili trčanje preko vikenda, Forever Supergreens™ vam nudi hranljivi bum koji će vam omogućiti da se bolje osećate. Probajte zeleniš, smršajte i omogućite vašem telu moćni energetski udar superhrane na bazi biljaka.


Obogatite svoje napitke snagom energije super sastojaka


Sve što vam je potrebno je 240 ml vode i jednu kesicu proizvoda Forever Supergreens™ kako biste uživali u ovom moćnom napitku, čineći savršenim način na koji konzumirate zeleniš svugde i u svakoj prilici. Takođe je odličan kao pojačivač hranljivih sastojaka na bazi bilja u vašim napicima.


Sadržaj jedne kesice stavite u šejk Forever Lite Ultra® kako biste dobili kombinaciju proteina i moćnih sastojaka hrane u obliku voća i povrća. Svideće vam se način na koji se ukus blage borovnice i kremasti ukus Forever Supergreens™ mešaju sa vanilom i čokoladom.    


Nemojte da ostanete uskraćeni za hranljive sastojke samo zato što nemate vremena da jedete sveže voće i povrće. Život ne usporava kada je vama to potrebno. Zahvaljujući Forever Supergreens™, možete uživati u hranljivim sastojcima od preko 20 različitih vrsta voća i povrća, i sve u brzom ritmu života. Ne postoji bolji način da uneste zeleno voće i povrće u svakodnevnicu.


Osnažite se uz recepte insirisane Supergreens formulom 


Iako Forever Supergreens™ ima savršen ukus rastvoren u vodi, ne plašite se eksperimentisanja. Isprobajte jedan od recepata u nastavku i dajte svom telu novu energiju i inspiraciju!  


Green-a-Colada  


Dajte vašem ukusu tropsku notu uz pomoć koktela koji sadrži Forever Supergreens™. Ovaj ukusan recept je kao deo raja pretočen u čašu - savršen za uživanje pored bazena.


240 ml kokosove vode   


120 ml Forever Aloe Vera Gel  


1 kesica Forever Supergreens™ 


½ šolje iseckanog ananasa    


Izmešajte sastojke u blenderu i dodajte led. Po želji: stavite u tanjir med Forever Bee Honey® i uronite gornju ivicu čaše u med. Pokušajte da uronite celu gornju ivicu. Potom tu gornju ivicu uronite u rendani kokos. Dodajte kišobrančić, opustite se i uživajte u gutljajima.


Mean Green Protein Machine 


Kombinujte super hranljive sastojke voća i povrća sa 17 g proteina sa ukusom vanile u proizvodu Forever Lite Ultra®. Započnite vaš dan sa ovim moćnim i hranljivim šejkom i napunite beterije za ceo dan.     


180 ml kokosove vode   


120 ml Forever Aloe Peaches   


1 kesica Forever Supergreens™  


1 merica Forever Lite Ultra Vanilla® 


½ šolje leda 

Izmešajte zajedno sastojke. Pospite sa ljuspicama kokosa i uživajte!