Dodajte zelenilo svojoj rutini

Dodajte zelenilo svojoj rutini


Upotpunite aktivni stil života idealnom mješavinom (više od) 20 vrsta voća i povrća  


Kada vodite život u pokretu, nije uvijek lako zastati i konzumirati svježe voće i povrće; u većini slučajeva, lakše je pribjeći brzim riješenima poput prerađene hrane, kako biste zatomili glad. Prehrana „s nogu“ većinom upućuje na nedostatak adekvatnih hranjivih tvari, koje možete unijeti samo prehranom koja obiluje voćem i povrćem. Nasreću, postoji način da iskoristite blagodati prirode, bez dodatno uloženog vremena!  


Forever Supergreens™ dostavlja ključnu superhranu i antioksidativnu moć, koje pomažu održati prirodne obrambene mehanizme tijela i osigurati da cjelokupni organizam radi kao dobro podmazani stroj. U svaki smo paketić pohranili snažne prehrambene tvari s idealnom mješavinom Aloe te više od 20 voćki i raznog povrća. Ova zaokružena superhrana ima nevjerojatno dobar okus i može se miješati s vodom ili vašim omiljenim pićem. Pokrenite svakodnevicu zelenom snagom koju možete pronaći isključivo u Forever Supergreens™.


Dinamična mješavina prirodnih superhrana  


Kako bismo zapečatili hranjivu moć Forever Supergreens™, tražili smo najmoćnije vrste superhrane, kako bismo stvorili napitak snažnih dobrobiti, koji ujedno pomaže održavanju zdrave razine pH. Odgovarajuća količina alkalnosti i kiselosti u tijelu, pomaže u održavanju razine energije i budnosti, a pomaže i zdravlju kosti, mišića te kardiovaskularnog sustava. Naša mješavina alkalnog povrća poput špinata, kelja i brokule, osigurava optimalnu razinu pH i pomaže održati ravnotežu u organizmu!


Odgovarajuća količina alkalnosti i kiselosti u tijelu pomaže u održavanju razine energije i budnosti, te zdravlju kosti, mišića i kardiovaskularnog sustava. Naša mješavina alkalnog povrća poput špinata, kelja i brokule, osiguravaju optimalnu razinu pH i pomažu vam održati ravnotežu u organizmu.


Dodali smo goji bobice za poboljšanje imuniteta i bolji vid, dok zeleni čaj i kelj pomažu „probuditi“ metabolizam te pružaju nalet prirodne energije kada trebate nešto da vas zadrži na zadanom putu.  


No, to je samo početak kada je u pitanju cjelokupna količina moćnih zelenih biljaka i drugih sastojaka na prirodnoj bazi koje dobivate iz Forever Supergreens™. Aloe vera izvlači maksimum iz svakog sastojka, tako što vam pomaže apsorbirati više hranjivih sastojaka, dobra je za probavu i poticanje prirodnog naleta energije. Kako biste se osjećali zdravo, uključili smo i borca protiv kolesterola – ječmenu travu, koja je izvrstan izvor antioksidansa.


Forever Supergreens™ - gorivo za tjelovježbu


Bez obzira na vašu tjelesnu spremu i ciljeve koje ste si postavili kada je u pitanju tjelovježba, Forever Supergreens™ je savršen dodatak vašoj torbi za teretanu. Spirulina, mikro alga koju nalazimo u slatkoj i slanoj vodi, osnažuje mišiće i potiče njihovu izdržljivost, dok je magnezij koristan pri oporavku mišića nakon tjelovježbe.


Dodali smo koštice grožđa i ciklu, kako bismo potakli vašu cirkulaciju i krvotok, da biste bili snažni i izdržali tjelovježbu. Samo jedan paketić ima sve sastojke potrebne za oporavak i obnovu snage.


Pripremate li se za tjelovježbu ili vikend jogging, Forever Supergreens™ nudi prehrambeni poticaj potreban da biste izgledali i osjećali se bolje. Konzumirajte zeleno, definirajte mišiće i dajte svome tijelu moćni poticaj superhrane na biljnoj osnovi.


Podarite svom omiljenom piću dodatak superhrane


Sve što trebate je 2 decilitra vode i paketić Forever Supergreens™, kako biste uživali u ovoj prehrambenoj „elektrani“ i konzumirali povrće u svako doba, bez obzira gdje se nalazite. Također, savršeno nadopunjuje vaše omiljeno piće hranjivim tvarima na biljnoj osnovi.


Pokušajte pomiješati jednu dozu sa svojim Forever Lite Ultra® shakeom za kombinaciju proteina i snage „zelene“ superhrane. Obožavat ćete način na koji se blage bobice i kremasti okus Forever Supergreens™ uklapaju u shake od čokolade ili vanilije.


Nemojte zanemariti prehranu zato što nemate vremena jesti svježe voće i povrće! Život ne usporava samo zato što vi to želite. No, zahvaljujući Forever Supergreens™, možete dobiti sve blagodati preko 20 voćki i vrsta povrća, dok se primate u koštac sa brzim načinom života. Ne postoji bolji način da dodate zelenilo u svoju rutinu.


Osnažite se uz ove recepte nadahnute  Forever Supergreens™


Iako Forever Supergreens™ ima odličan okus u kombinaciji s vodom, nemojte se bojati eksperimentirati. Iskušajte neke od ovih recepata, kako biste podarili gorivo svome tijelu i inspirirali se.


Green-a-Colada  


Podarite tropski tretman svojim okusnim pupoljcima, uz mocktail (bezalkoholni koktel), čija će glavna zvijezda biti Forever Supergreens™.


2 decilitra kokosove vode


1 decilitar Forever Aloe Vera Gela 


1 paketić Forever Supergreens™ 


50g ananasa narezanog na kockice


U blender stavite led i sve sastojke. Po želji: izlijte med na tanjur i umočite u njega rubove čaše, pazeći pritom da je med ravnomjerno raspoređen. Potom, na isti način umočite rub u listiće kokosa. Dodajte ukrasni kišobrančić i uživajte.


Mean Green Protein Machine 


Spojite prehrambene supermoći više od 20 voćki i povrća sa 17 grama proteina i ukusnim okusom vanilije iz Forever Lite Ultra®. Pokušajte započeti dan ovim shakeom prepunim hranivih sastojaka i preuzmite kontrolu nad svojim danom.


2 decilitra kokosove vode


1 decilitar Forever Aloe Peaches


1 paketić Forever Supergreens™ 


1 mjerica Forever Lite Ultra Vanilla® 


 50 g leda


Izmiksajte sastojke u blenderu, pospite kokosovim listićima i uživajte!