A növénytől a termékig és hozzád

Rendkívüli termékeink elsődleges összetevője az aloe vera. Ezért is figyelünk arra, hogy csak a legjobbat termesszük. Az aloe növénynek négyszáz fajtája fordulhat elő a világ szárazabb területein, de csak egyetlen fajtája ismert varázslatos nyugtató hatásáról. Ez az Aloe Barbadensis Miller. Hatóanyaga hidratálja, puhítja és kondicionálja a bőrt.


Tudományos, innovációs és kutatás-fejlesztési csapatával a Forever az egyetlen olyan aloe verával foglalkozó vállalat a világon, amely vertikálisan integrált. Elköteleztük magunkat amellett, hogy a legjobb aloe verát juttatjuk el közvetlenül hozzátok.SAJÁT TULAJDONBAN LÉVŐ ÜLTETVÉNYEK

A Forevernél gyakran mondjuk: “Csakis a legjobbat!” Hiszünk abban, hogy az ideális hely, ahol a legmagasabb mércét állíthatjuk fel, az nem más, mint az aloe ültetvényeink.

Annak érdekében, hogy a teljes aloe minőségellenőrzési kontroll a mi kezünkben legyen, a Forever tulajdonában áll és a Forever ellenőrzi a Dél-Texasban, a Rio Grande völgyben valamint a Dominikai Köztársaságban található aloe ültetvények 100 százalékát. A dominikai ültetvényünk mintegy 6500 hektárnyi területből áll – a világon a legnagyobb aloe ültetvény. Teljes irányításunk alatt áll az ültetés, a növények válogatása, a nemesítési és trágyázási módszer ellenőrzése, a betakarítás, a tárolás és a szállítás. Vagyis amikor a feldolgozott aloe vera gél megérkezik a gyártóüzemünkbe, biztosak lehetünk a minőségében.


Amikor az aloe termesztésére és feldolgozására kerül sor, tudományos vezetőink elhivatottan dolgoznak azért, hogy biztosítsák a lehető legfrissebb és leghatékonyabb terméket.  Úgy gondoljuk, a természet az aloéval egy csodálatos ajándékot adott számunkra, és kutatóink arra koncentrálnak, hogy a növény teljes potenciálját kihasználják. Ezt szem előtt tartva különleges betakarítási és szabadalmaztatott stabilizációs eljárási folyamatainkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy megőrizzük az aloét a legfrissebb és lehető leghatékonyabb formájában.


Mind a mai napig mi tartjuk kézben a kézzel végzett ültetést, betakarítást és a feldolgozási technikát annak érdekében, hogy a minőséget a legkomolyabb szinten biztosíthassuk. A termőföld, az ideális hőmérséklet és a megfelelő mennyiségű esőzés tökéletes egyensúlyban tartásával minőségi aloe növényeket termesztünk. A Dominikai Köztársaságban található ültetvényünkön több mint 30 millió növényünk van, és több mint 450.000 kg aloét takarítunk be hetente!

ÜZLETÜNK ALAPKÖVE


Amikor a Forever Living alapítója, Rex Maughan megálmodta, milyen dinamikusan fog fejlődni a Forever, egyik alapvető szempontja az volt, hogy a bolygó legkiválóbb minőségű termékeinek előállítására képes legyen.  Rex mindig is kitartóan ragaszkodott a minőséghez, és ezen azóta sem változtatott. Semmi sem állította meg ezt a törekvését.


A Forever Living nem kevesebbet, mint a legpéldamutatóbb minőséget követeli meg minden egyes folyamat minden lépésénél, ezzel biztosítva a betakarított aloe megfelelő minőségét, valamint körültekintően figyelünk arra is, hogy a gyártüzemünkbe is eredeti formájában érkezzen meg az alapanyag.


A levelek órákon belül feldolgozásra kerülnek azért, hogy a legfrissebb aloe vera gélhez és annak minden jótékony tulajdonságához jussunk hozzá tisztán, így nem mással, mint a Földön található legtisztább alapanyaggal tudunk dolgozni.


Ahogy azt tapasztalhatod, mi valóban nagyon sokat gondolunk az aloe verára. Ez a csodanövény nemcsak inspirál minket, de ez az alapja a bőrápolási, kozmetikai, étrend-kiegészítő és személyi higiéniás termékcsaládunknak. Ez hajtja a kutatás-fejlesztési csapatunkat a folyamatos innovációra, és lehetővé teszi számunkra, hogy minden évben megújuljunk, új és jobb termékekkel rukkoljunk elő. Minél többet tudunk az aloe veráról, annál jobban szeretjük!

Kapcsolódó termékek