Aloe, ahogyan a természet megalkotta

A természetes előállítású, fenntartható forrású élelmiszerekre és a Fairtrade termékekre az utóbbi időben megnőtt az igény, így nem meglepő a cégek azon törekvése, miszerint a farmról az asztalra filozófiát követve a termék összetevőinek az eredete jobban átlátható.


Az emberek tudni akarják -és meg is érdemlik, hogy tudják- az ételeik és az italaik eredetét. Pontosan ebből az okból kifolyólag büszke a Forever Living arra, hogy elmondhatja a „Növénytől a termékig” filozófia alapján működtette mindig is az üzletet, és nem azért mert ez cool vagy menő, hanem mert az egyik fő hitünk, a dolgok helyes kezelése.


Vertikálisan integrált cég vagyunk ami azt jelenti, hogy nemcsak a feldolgozó és viszonteladói hálózat képezi a saját tulajdonunkat, de az ültetvény is a miénk, ahol az aloe veráink növekednek. Annyira magabiztosak vagyunk a folyamatainkban és a minőségi termékeinkben, amelyeket előállítunk, hogy ”Az Aloe Vera cégének” nevezzük magunkat, és amint te is többet megtudsz a folyamatokról és a termékeink tisztaságáról, szerintünk te is így fogod gondolni!


Attól a pillanattól kezdve, hogy az aloénk gyökeret ereszt a földbe, minden egyes növényünknek biztosítjuk az óvatos táplálást, annak érdekében, hogy nagy, vastag levelek nőjenek, amelyek erősek és lédúsak. Ahogyan az alsó levelek megérnek (kb. 1 év után) minden egyes levelet egyenként, kézzel szedünk le. Csak és kizárólag az érett leveleket aratjuk le, így biztosítva, hogy a lehető legtöbb színtiszta aloe vera gélt vonjunk ki a növényből.


A leveleket a növénytől való elválasztás után a telephelyen található feldolgozóüzembe szállítjuk, ahol megmossuk és kinyerjük a levelek belsejét. Minden levelet kétszer mosunk meg mielőtt kézzel kinyerjük a zselét a levelekből. Erre azért van szükség, mivel ezzel a módszerrel csak és kizárólag a tápláló zseléhez jutunk hozzá. A következő lépésben az aloe vera számtalan minőségellenőrzésen halad át, így kiszűrve minden rendellenességet mielőtt a steril tartályba kerül feldolgozásra. Az egész folyamat 6 órán belül lezajlik, annak érdekében, hogy az aloe megőrizhesse az összes jótékony hatását.


Az aloe steril feldolgozása alatt az aloe-t rendkívül rövid idő alatt hőkezeljük, hogy magába zárja a frissességet és, hogy megtarthassa jótékony hatásait, mialatt biztonságosan csökkenti a szükségtelen baktériumok számát, tartósítószer felhasználása nélkül. Ez a feldolgozási folyamat, bizonyítottan 300%-kal több aloe vitamint őriz meg, így biztosítva, hogy a termék íze annyira friss legyen, amennyire csak lehetséges. A tiszta aloe gélt ezután az előállító üzemünkbe szállítjuk.


Évente több, mint 8 millió gallon aloe vera gél kerül az ültetvényekről a feldolgozó üzemekbe. A Texas állambeli Dallasban található Aloe Vera of America az aloe feldolgozásunk központja. Ez a csúcstechnológiájú létesítmény a legújabb előállítási technológiával, termék laboratóriumokkal és termék kutatás és fejlesztéssel büszkélkedhet.


Amint a gél eljut a feldolgozóüzembe további összetevőkkel egészítik ki, ahogyan a mi formulánk ezt megkívánja. 99,7%-os aloa vera tartalommal, a Forever Aloe Vera Gel, olyan mintha a frissen vágott aloe levélből nyernéd ki a tartalmát. Egyéb összetevőket is tartalmaz a Forever Aloe Berry Nectar és a Forever Aloe Peaches, amelyeket gyümölcslevekkel és koncentrátumokkal ízesítettünk, hozzáadott jótékony hatású tápanyagokkal így finom gyümölcsös ízzel.


A termékek a teszteléseknek köszönhetően minden termékspecifikációnak megfelelnek és ezek után még egyszer magas hőfokon kezelik. Erre azért van szükség, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a hozzáadott összetevők nem vittek be semmit, ami a minőség vagy az összetétel rovására menne. A formula ezután a csomagolósorra kerül.


Minden egyes Tetra Pak csomagolás lapos egészen addig, amíg nincs feltöltve a Forever aloe vera italával. Ez a steril csomagolás azalatt veszi fel a Tetra Pak csomagolás formáját, amikor feltöltik.  Amint tele van, vákuum zárat helyeznek rá, így biztosítva az aloe gél a steril tárolását a zárt dobozban. Az utolsó minőségvizsgálatok után az aloe italunk szállításra kerül magába zárva minden jót.


A regionális elosztó központok az Aloe Vera of America (AVA) és a hollandiai Forever Direct több mint 158 országba szállítják a Forever termékeket szerte a világon. Tekintettel arra, hogy mi saját magunk forgalmazzuk a termékeket ezáltal befolyással vagyunk az előállítási időre, csökkenthetjük a költségeket és biztosíthatjuk a szigorú minőségi követelmények betartását a forgalmazói csatornákon. Ezek az létesítmények biztosítják a globális szállítmányozást a kisebb egységekbe és ma már 12 országban közvetlenül a vásárlókhoz is szállítják a termékeket. Ez az összetett rendszer a legkorszerűbb technológiával teszi lehetővé, hogy minden megrendelt termék a lehető legprecízebb módon legyen összecsomagolva, egy olyan kiváló csapat vezetésével, amely büszke arra, hogy egy ilyen kiemelkedő ellátólánc tagja lehet. Az elkészített csomagot óvatosan átvizsgálják és alaposan lezárják, annak érdekében, hogy biztonságosan megérkezzen a helyszínre.


A mi „Növénytől a termékig” filozófiánk lehetővé teszi, hogy felügyeljük a költségeket és ami a legfontosabb, a termék minőségét az előkészítés minden lépésében, ami azt jelenti, hogy teljesen biztos lehetsz benne, hogy mindig a legjobb minőségű terméket kapod.

Kapcsolódó termékek