Η αλόη όπως προέρχεται από τη φύση

Φυσικά προϊόντα από βιώσιμες πηγές και προϊόντα δίκαιου εμπορίου τα τελευταία χρόνια έχουν άνοδο στη ζήτηση, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη η τάση που βλέπουμε στις εταιρείες προς μια πιο υγιεινή κατεύθυνση, όσον αφορά την προέλευση των συστατικών των προϊόντων. Οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν – και δικαιούνται να ξέρουν- από πού προέρχονται όσα καταναλώνουν, το οποίο εξηγεί και γιατί η Forever Living μπορεί περήφανα να λέει ότι η φιλοσοφία από το φυτό στο προϊόν υπήρχε ανέκαθεν στην εταιρεία μας, και όχι για να ακολουθήσουμε αυτή τη νέα τάση. Ήταν θεμελιώδης αρχή για εμάς και πεποίθησή μας να κάνουμε τα πράγματα σωστά.


Είμαστε μια καθετοποιημένη εταιρεία, και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μόνο ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και διανομής, αλλά έχουμε και ιδιόκτητες καλλιέργειες για την αλόη μας. Είμαστε τόσο σίγουροι για τις διαδικασίες μας και για τα ποιοτικά προϊόντα που παράγουμε, που θεωρούμε ότι είμαστε “Η εταιρεία της Aλόης Βέρα”, και αφού ενημερωθείτε περισσότερο για αυτή τη διαδικασία και την αγνότητα των προϊόντων μας, νομίζουμε ότι το ίδιο θα σκέφτεστε και εσείς!


Από τη στιγμή που η αλόη μας καλλιεργείται, φροντίζουμε κάθε φυτό προσεκτικά για να διασφαλίσουμε ότι τα παχιά, πράσινα φύλλα μεγαλώνουν γερά και δυνατά. Όταν τα κατώτερα φύλλα ωριμάσουν, μετά το πέρας μιας χρονιάς περίπου, τα συλλέγουμε ένα - ένα με το χέρι. Μόνο τα φύλλα που είναι ώριμα συλλέγονται για να είμαστε σίγουροι ότι θα πάρουμε την μεγαλύτερη ποσότητα του αγνού ζελέ αλόης βέρα. Αφού αφαιρεθεί από το φυτό, κάθε φύλλο μεταφέρεται στο σημείο επεξεργασίας, στον σταθμό όπου ξεπλένεται και φιλετάρεται. Κάθε φύλλο πλένεται δύο φορές πριν φιλεταριστεί με το χέρι, η διαδικασία αυτή είναι για να διασφαλίσουμε ότι αφαιρείται ο φλοιό ς και θα κρατήσουμε μόνο το ζελέ της αλόης από το εσωτερικό του φύλλου που περιέχει τα θρεπτικά συστατικά. Εν συνεχεία το ζελέ της αλόης βέρα περνά από διάφορα στάδια ποιοτικού ελέγχου και αν προκύψουν διαφοροποιήσεις αφαιρούνται πριν ξεκινήσει η ασηπτική διαδικασία. Όλη αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσα σε έξι ώρες από τη συγκομιδή της για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα αλλοιωθούν τα οφέλη της αλόης.


Κατά τη διάρκεια της ασηπτικής διαδικασίας η αλόη ακολουθεί στιγμιαία θερμική επεξεργασία (flash heat) για να κλειδώσει όλη τη φρεσκάδα και τα οφέλη της, ενώ παράλληλα αφαιρεί τα κακά βακτήρια χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Αυτή η διαδικασία έχει αποδειχτεί ότι διατηρεί 300% περισσότερο τις βιταμίνες της αλόης, διασφαλίζοντας ότι το τελικό προϊόν θα είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. To αγνό ζελέ της αλόης βέρα συσκευάζεται σε μεγάλους κάδους, για να μεταφερθεί σε μία από τις μονάδες συσκευασίας.


Πάνω από 30 εκατομμύρια λίτρα ζελέ αλόης βέρα μεταφέρεται από τις φυτείες στις μονάδες συσκευασίας κάθε χρόνο. Η Aloe Vera of America (ΑVA), που βρίσκεται στο Dallas, στην πολιτεία του Texas είναι η μονάδα παραγωγής για την επεξεργασία και την διανομή της αλόης σε όλο τον κόσμο. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διαθέτουν τις τελευταίες τεχνολογίες και μεθόδους παραγωγής, εργαστήρια και Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης προϊόντων.


Όταν η πρώτη ύλη με το ζελέ φτάσει στην παραγωγή θα προστεθούν επιπλέον συστατικά όπως αναφέρονται στις πατενταρισμένες συνθέσεις των προϊόντων μας. Με 99.7% ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου της αλόης, ο χυμός της Forever Aloe Vera Gel είναι ότι πιο κοντά σε ένα φρεσκοκομμένο φύλλο αλόης! Οι άλλες συνθέσεις όπως οι χυμοί Forever Aloe Berry Nectar και Forever Aloe Peaches έχουν εμπλουτιστεί με φρούτα σε μορφή εκχυλίσματος και συμπυκνώματος για πρόσθετα θρεπτικά οφέλη και μια υπέροχη, φρουτώδη γεύση.


Το προϊόν περνά ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι πληροί τις προδιαγραφές του προϊόντος και εν συνεχεία ακολουθεί στάδιο στιγμιαίας θερμικής επεξεργασίας (flash heat) για δεύτερη φορά. Αυτό διασφαλίζει ότι κάθε ένα από τα επιπλέον συστατικά έχει ελεγχθεί και δεν συμβιβαζόμαστε όσον αφορά την ποιότητα και την ακεραιότητά του. Από εδώ η σύνθεση πηγαίνει στην γραμμή συσκευασίας.


Κάθε συσκευασία Tetra Pak είναι επίπεδη μέχρι να γεμίσει με τους χυμούς της αλόης βέρα. Αυτή η αποστειρωμένη συσκευασία παίρνει το σχήμα Tetra Pak καθώς εμφιαλώνεται. Μόλις γεμίσει προστίθεται το καπάκι σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.


Οι τελευταίοι ποιοτικοί έλεγχοι διεξάγονται και οι χυμοί της αλόης μας είναι πλέον έτοιμοι για να κυκλοφορήσουν έχοντας σφραγίσει μέσα όλα τα οφέλη. Τα περιφερειακά σημεία διανομής της AVA και της Forever Direct στην Ολλανδία προμηθεύουν τα προϊόντα της Forever σε περισσότερες από 158 χώρες στον κόσμο. Έχοντας το δικό μας δίκτυο διανομής μας επιτρέπει να έχουμε τον έλεγχο στον χρόνο παράδοσης, να έχουμε μειωμένο κόστος και να διατηρούνται τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας σε όλα τα δίκτυα διανομής. Οι εγκαταστάσεις μας ανεφοδιάζουν τα μικρότερα σημεία διανομής παγκοσμίως. Ένα πολυσύνθετο σύστημα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που παίρνετε στα χέρια σας έχει συσκευαστεί προσεχτικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, υπό την επίβλεψη της υποδειγματικής μας ομάδας που περηφανεύεται για το ότι είναι κομμάτι αυτής της συγκεκριμένης αλυσίδας παραγωγής. Μετά την εμφιάλωση, κάθε συσκευασία εξετάζεται προσεχτικά για να βεβαιωθούμε ότι θα φτάσει σωστά στην πόρτα σας.


Η φιλοσοφία μας “από το φυτό, στο προϊόν, σε εσάς” μας επιτρέπει να έχουμε τον έλεγχο στο κόστος και το κυριότερο να έχουμε τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων σε κάθε βήμα της διαδικασίας, κι αυτό συνεπάγεται ότι μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι καταναλώνετε το καλύτερο προϊόν – από το φυτό, στο προϊόν, σε εσάς.

Related Products