BÜSZKÉLKEDJ A SELYMES, KÖNNYED ALOE SHAVE-EDDEL!

Mennyi idő töltesz borotválkozással? Komolyan gondolj bele. Ha ennyi időre van szükség, nem lenne egyszerűbb és gyorsabb, ha azt a borotvazselét használnád, amiben hiszel is?


Amikor felébredsz, és elkezded a reggeli rutinodat, magabiztosan kellene elindulnod minden nap azzal az érzéssel, hogy meghódítod a világot. Ahogy kiválasztod a kedvenc termékeidet, biztosnak kell lenned abban, hogyan ápolják a bőrödet. Aloe-szakértőként tudjuk, hogy ez a legjobb termék, amely megvédi bőröd, és segítségével simává válhat, még borotválkozás okozta irritáció sem lép fel.


Tartósítószer-, parabén-és alkoholmentes. Az Aloe Shave függőséget okoz! Nagyon fogod szeretni azt az érzést, amikor végigsimítod a kezedet a bőrödön a borotválkozás után. Az aloe verát és a bőrtápláló összetevőket tartalmazó krémes zselével a bőr simává, hidratálttá és frissé válik minden borotválkozás után.  Ami eddig a napi, otthoni borotválkozási rutin volt, most már egyúttal a bőröd napi hidratálását is jelenti, és egy újabb mód arra, hogy jobban néz ki, és jobban érezd magad.


Ráadásul az Aloe Shave csomagolása a legújabb szabadalmaztatott technológiák alapján készült, az adagolója is környezetbarát. Nem tartalmaz hajtóanyagot, és egyetlen fém alkatrészt sem. Nagyszerűen érezheted magad a mindennapos használata során.

Kapcsolódó termékek