ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Ό,τι προόριζε η φύση κλεισμένο σε μία κάψουλα!

Ο υγιεινός τρόπος ζωής στον σύγχρονο κόσμο που ζούμε δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όταν έχουμε τη δυνατότητα προσπαθούμε να τρώμε υγιεινά, να αθλούμαστε και να ελέγχουμε το άγχος μας, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζει λες και ο τρόπος ζωής μας συνωμοτεί εναντίον μας προκειμένου να μας κάνει να φαινόμαστε, αλλά και να νιώθουμε κουρασμένοι και αδύναμοι. Οι περισσότεροι θέλουν να φαίνονται και να νιώθουν καλύτερα, αλλά δεν γνωρίζουν από πού να ξεκινήσουν. Το Forever Daily είναι ένα μοναδικό αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα, πλούσιο σε πολυβιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, που έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει αυτό που σκόπευε η φύση, αλλά δεν είναι δυνατό λόγω της σύγχρονης διατροφής και του τρόπου ζωής σας.
Η παροιμία «Είμαστε ό,τι τρώμε» δεν ισχύει. Στην πραγματικότητα είμαστε αυτό που απορροφά ο οργανισμός μας και αυτό που στο τέλος χρησιμοποιεί. Για αυτό η ομάδα των γιατρών, των διατροφολόγων και των ειδικών για την υγεία, που βοήθησαν στη δημιουργία του Forever Daily, αφιέρωσαν τρία χρόνια ερευνώντας και επιλέγοντας μεμονωμένα τα συστατικά, για να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη φόρμουλα που επικεντρώνεται στη μεγιστοποίηση της αξιοποίησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό.

Γιατί το Forever Daily;

• Παρέχει 55 από τα πιο σημαντικά θρεπτικά συστατικά, σε επιστημονικά ισορροπημένες αναλογίες για να να γεφυρώσει τα διατροφικά κενά που υπάρχουν στην καθημερινή σας διατροφή.
• Περιέχει το αποκλειστικό σύμπλεγμα AOS ή αλλιώς σύμπλεγμα ολιγοσακχαριτών Αλόης, προσφέροντας έως και τρεις φορές καλύτερη απορρόφηση και μέγιστη βιοδιαθεσιμότητα.
• Περιέχει το αποκλειστικό μείγμα FVX20, δηλαδή σας εφοδιάζει με φρούτα και λαχανικά από όλες τις κατηγορίες για να λάβετε τα οφέλη τους στο μέγιστο.
• Είναι μια φόρμουλα υψηλής δραστικότητας, που περιέχει ένα πλήρες φάσμα βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων.
• Βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα, τον μεταβολισμό, τη νοητική δραστηριότητα και κυρίως, βοηθά στην καταπολέμηση της οξειδωτικής βλάβης σε κάθε κύτταρο του οργανισμού.
• Διαθέτει χηλικά μεταλλικά στοιχεία, τα οποία είναι σχεδιασμένα να μην ανταγωνίζονται τα άλλα μεταλλικά στοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά, ώστε να απορροφούνται απευθείας και να μην επηρεάζουν τη φυσική ισορροπία του pH στο γαστρεντερικό σύστημα.

Related Products