HRANITE LI SVOJE TELO NA PRAVI NAČIN?

Spoljnji stres i životni izazovi utiču praktično na svakoga u današnjem društvu.

Stres crpe ključne hranljive sastojke i stvara veću potrebu za određenim vitaminima i mineralima. Međutim, u današnjem svetu brzog tempa i brze hrane malo je nas koji jedu na pravi način, a naše potrebe po pitanju ishrane prelaze u drugi plan.

Studije zapravo navode da kod preko 90% Amerikanaca postoji manjak barem jednog vitamina ili minerala i da svega oko 9% američke populacije konzumira preporučenih pet dnevnih porcija voća i povrća.

Donošenje zdravih izbora u vezi sa ishranom i unošenje dovoljne količine pravih hranljivih sastojaka kroz ishranu može se činiti nedostižnim uz toliko toga što se događa u našim brzim životima, ali se može početi od nekoliko jednostavnih promena:

Neka bude raznovrsno

Svaka namirnica ima drugačiji nutritivni profil i donosi drugačiju korist, ali većina nas jede iste namirnice svakog dana. Probajte novu namirnicu svakog dana da biste se hranili raznovrsno.

Dodajte još boja

Jedinstvene boje namirnica potiču od različitih hranljivih sastojaka koji se u njima prirodno nalaze. Što više boja dodate svojoj ishrani, to će veća biti raznolikost hranljivih sastojaka koje unosite.

Povećajte fizičku aktivnost

Što se više krećete, bolje ćete se osećati. Fizička aktivnost poboljšava raspoloženje, a ne mora da se svede na sate provedene u teretani. Počnite na jednostavan način: popnite se stepenicama umesto da koristite lift, parkirajte se na udaljenom delu parkinga kada idete u kupovinu ili odšetajte na drugi kraj kancelarije da popričate sa kolegom umesto da ga pozovete ili mu pošaljete poruku.

Forever Daily® obezbeđuje izbalansiranu formulaciju vitamina i minerala kombinovanih sa prirodnim antioksidansima i fitonutrijentima koji Vam pomažu da ispunite svoje dnevne nutritivne potrebe.

Vitamini i minerali su ključni za normalno funkcionisanje naših tela. Podržavaju rast, vitalnost i sveopšte blagostanje. Skoro svaki sistem u telu koristi vitamine i minerale, ali su telu potrebni i antioksidansi i fitonutrijenti koji potiču iz voća i povrća.

Zaštićena mešavina voća i povrća FVX20, na kojoj se zasniva Forever Daily, sadrži voće i povrće iz svih pet kategorija boja namirnica, što garantuje raznovrsnost vitamina i minerala. Kroz uključenje ovih celih izvora namirnica, Forever Daily® ne samo da obezbeđuje ključne vitamine, već i sve druge ko-faktore i fitonutrijente koji su neophodni telu. Forever Daily® takođe sadrži jedinstvenu Naprednu mešavinu za ćelijsku podršku. Ova mešavina sadrži važne hranljive sastojke poput bioflavonoida i ključnih ćelijskih nutrijenata poput CoQ10 i alfa-lipoične kiseline, koji pospešuju zdravlje na ćelijskom nivou.

Vitamini u kombinaciji sa svim hranljivim materijama koji su im neophodni pomažu Vašem telu da efikasnije proizvodi energiju, pomažu u borbi protiv stresa, pospešuju imunitet i obezbeđuju ključne nutrijente za optimalno zdravlje.

Nije samo bitno svakog dana uneti dovoljno hranljivih materija koje su Vašem telu potrebne, već je važno i da vitamini, minerali, antioksidansi i fitonutrijenti budu izbalansirani jedni s drugima. Svaki vitamin i mineral sadržan u Forever Daily® pažljivo je odabran i uključen u izbalansiranim količinama kako bi se pospešila apsorpcija i optimizovala sinergijska dejstva formule. Ova dejstva dodatno su poboljšana ako se sve neophodne hranljive materije i fitonutrijenti unose kroz zaštićenu mešavinu voća i povrća FVX20 i Naprednu mešavinu za ćelijsku podršku.

Sveobuhvatni nutritivni program koji karakteriše Forever Daily obezbeđuje optimalne količine važnih prirodnih fitonutrijenata, bioflavonoida, savremenih antioksidanasa s molekularnom tehnologijom, uz zaštićenu mešavinu voća i povrća koja garantuje da Vaše telo dobija sve esencijalne i semi-esencijalne, mikro i makro ključne nutrijente neophodne za savršeno zdravlje.

Forever Daily® se može koristiti nezavisno, radi balansiranog unosa vitamina i minerala, ili kao deo Vital5 programa za naprednu ishranu dostupnu svakome.

Povezani proizvodi