Arizona – zemlja velikih ideja

1980., samo nekoliko godina nakon začetka Forever Living Productsa, napisao sam da sreća ne proizlazi iz materijalnih stvari, savršenih vremenskih uvjeta ili lijepog doma; sreća je nuspojava našeg zalaganja i služenja ostatku čovječanstva. Upravo smo te godine obilježili važno postignuće za tvrtku: Forever je po prvi puta ostvario zaradu od $1 milijuna u narudžbama, unutar jednog dana! Svaki je dolar zarađen pomažući drugima izgledati bolje, osjećati se bolje i otkriti Foreverovu priliku.


Naši Poslovni suradnici ponosno nose Foreverovu baklju već 40 godina, pomažući ljudima promijeniti živote. Naš eksplozivni rast u početku i kontinuirani uspjeh, svjedoče o vašoj strasti i predanosti drugima. U svakome od vas vidim sreću prilikom Foreverovih događaja i osjećam nevjerojatan ponos zbog svega što smo postigli kao obitelj.


Eagle Manager's Retreat jedan je od načina da vam odamo počast i slavimo vaše uspjehe; ne samo time što vas zabavljamo na atraktivnoj lokaciji, nego i kroz treninge i umrežavanje. Inspiracija povezana s vašim trudom i predanim radom, pomoći će Foreverovom poslovanju doseći nove visine. Neizmjerno sam zadovoljan i ushićen što napokon dovodimo Eagle Manager's Retreat kući i sada ćete moći uživati u Foreverovom zabavnom programu tamo gdje je sve počelo prije 40 godina.


1978. sam izjavio da se veličina života osobe, sada i zauvijek, mjeri veličinom njezinih ideja u sadašnjem trenutku. Moja je ideja začeta baš ovdje, u prekrasnoj Sonoran pustinji na području Arizone i pretvorila se u nešto zaista veliko – veće nego što sam ikada mogao zamisliti! Sada je vrijeme da otkrijete gdje će vas vlastite ideje odvesti, a EMR18 je savršeno mjesto da saznate što želite!


Odbrojavam dane kada ću vas dočekati kod kuće, u gradu gdje je Forever prvi puta "ugledao" svjetlo dana.


Zauvijek vaš,


Rex Maughan 


 

Srodni proizvodi