Arizona, ținutul ideilor mărețe

În 1980, la numai doi ani după ce începusem afacerea Forever, am scris că fericirea nu vine din lucrurile materiale, de la vremea bună sau o casă frumoasă.


Fericirea este rezultatul serviciilor pe care le facem celor de lângă noi. Acel an a marcat un moment de cotitură major: Forever a atins, pentru prima dată, cifra de 1 milion USD din comenzi plasate într-o singură zi! Fiecare dolar era câștigat ajutându-i pe alții să arate mai bine, să se simtă mai bine și să descopere oportunitatea Forever.


Forever Business Ownerii noștri poartă cu mândrie torța Forever, de 40 de ani, ajutând tot mai mulți oameni să-și schimbe viața. Creșterea noastră explozivă de la început și succesul continuu de astăzi reprezintă dovada pasiunii și dorinței voastre de a-i ajuta pe alții.


Fericirea pe care o văd la fiecare dintre voi la evenimentele Forever mă face cu adevărat mândru de ceea ce am realizat noi, familia Forever.


Eagle Managers’ Retreat este una dintre modalitățile noastre de a vă onora pe voi și realizările voastre, nu doar prin cele câteva zile petrecute într-o locație de vis, ci și prin oportunitatea de a participa la training-uri și de a socializa. Toate acestea, combinate cu eforturile și munca voastră susținută, vă vor ajuta să vă duceți afacerea Forever la noi înălțimi. Sunt încântat și nerăbdător să aducem, în sfârșit, Eagle Managers’ Retreat acasă, pentru ca voi să vă bucurați de un eveniment incredibil și bogat în momente speciale, chiar în locul unde a început totul cu 40 de ani în urmă.


Am spus în 1978 că măreția vieții unei persoane, acum și întotdeauna, se va măsura prin prisma ideilor sale de astăzi. Ideea mea a început chiar aici, în frumosul deșert Sonoran din Arizona, și s-a transformat, într-adevăr, în ceva măreț. Mai mare, de fapt, decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Acum este momentul să descoperiți unde vă vor conduce pe voi ideile voastre, iar EMR18 este locul perfect pentru asta.


Abia aștept să vă întâmpin pe toți acasă, în orașul unde Forever a prins pentru prima dată viață.


 


Mereu al vostru,


Rex Maughan 

Related Products