Arizona – een land van grootse ideeën

Slechts enkele jaren na het begin van Forever, in 1980, schreef ik dat materiële zaken, mooi weer of een mooi huis ons niet gelukkig maken. We worden gelukkig door onze medemens te dienen. Dat jaar hadden we een grote mijlpaal: Forever kreeg voor het eerst bestellingen ter waarde van 1 miljoen dollar op één dag! Elke dollar werd verdiend door anderen te helpen om er beter uit te zien, zich beter te voelen en ze over de inkomensmogelijkheid van Forever te vertellen.


Onze Forever Business Owners zijn Forever 40 jaar lang onvoorwaardelijk trouw gebleven en hebben steeds meer mensen geholpen om een beter leven te krijgen. Onze gigantische groei en blijvende succes getuigen van jullie passie en vastberadenheid om anderen te helpen. Als ik op events van Forever zie hoe gelukkig jullie zijn, ben ik erg trots op wat we als Forever-familie bereikt hebben.


Het Eagle Manager’s Retreat is een van de manieren om jullie erkenning voor je prestaties te geven – niet alleen door jullie op een mooie plek een fijne tijd te geven, maar ook door trainen and netwerken. Als je je daardoor laat inspireren om je in te zetten en hard te werken, zal dit ertoe bijdragen dat je met je Forever business tot grotere hoogte stijgt. Het doet me erg veel plezier dat we het Eagle Manager’s Retreat eindelijk in mijn thuisstaat houden, zodat jullie op een van Forevers vrolijke events plezier kunnen maken, op de plek waar het 40 jaar geleden allemaal begon. 


In 1978 zei ik dat de grootsheid van iemands leven nu en voor altijd in de omvang van hun ideeën in het heden gemeten zal worden. Mijn idee begon hier, in de prachtige Sonorawoestijn van Arizona, en het is inderdaad heel groot geworden. Zelfs groter dan ik me ooit had kunnen indenken. Nu is het tijd dat jij ontdekt wat je met je ideeën kunt bereiken, en EMR18 is de perfecte plek om dat te doen.


Ik kan nauwelijks wachten om jullie allemaal in ons thuis welkom te heten, in de stad waar Forever voor het eerst tot leven kwam.Forever Yours, 
Rex Maughan 

Gerelateerde Producten