Kolovoz je Nacionalni mjesec breskvi

Kolovoz je Nacionalni mjesec breskvi! Poklonimo se voćnoj kraljici!


Nacionalni je mjesec breskvi i veliko nam je zadovoljstvo slaviti ovo veličanstveno voće. Izaberite najdraži recept i uživajte u blagodatima ovog prirodnog, sočnog i čudesnog voća! Pita od breskvi ili breskve ravno s drveta, oboje savršeno ide uz napitak Forever Aloe Peaches®!


Zašto kolovoz?
Ništa ne govori "Ljeto" kao breskva u ruci. Boje njezine kože prekrivene dlačicama neodoljivo podsjećaju na sunce, uz jarke nijanse crvene, žute i narančaste boje. Kolovoz je savršeno vrijeme za breskve, jer se one najviše beru upravo u ljetnom razdoblju.Kolovoz je, naime, vrijeme kada breskve dosežu vrhunac savršenstva: tada nisu previše tvrde, a nisu ni gnjecave na dodir. Njihova slatkoća u to vrijeme ide ukorak s njihovim vitaminskim sastavom. Svježa je breskva prepuna vitamina i antioksidanata koji služe tijelu poput goriva i pružaju prehranu bez mnogo kalorija. Jeste li znali da prosječna breskva srednje veličine sadrži samo 37 kalorija!?


Ovo slasno voće je cijenjeno diljem svijeta, a trenutno postoji više od 700 vrsta. Breskva potiče iz Kine i važan je kulturni simbol te zemlje. Kinezi breskvino drvo smatraju drvom života te simbolom jedinstva i dugovječnosti. Mladenke u Kini često nose upravo cvijet breskve.


U Sjedinjenim Američkim Državama, Georgia je poznata po svojim breskvama, ali Kalifornija je najveći proizvođač te uzgaja više od polovine breskvi uzgojenih u Americi.


Uživajte u breskvama cijele godine uz Forever Aloe Peaches®


Za nekoliko mjeseci, kada će se u zraku osjećati svježina, a bezbrižni ljetni dani postati daleka uspomena, možete vratiti ljetni osjećaj uz Forever Aloe Peaches®. Napravljen je od pirea breskve i prirodnog okusa breskve, kako bi vam tijekom cijele godine donosio slatki okus ovih ljepotica dozrelih na suncu.


Naravno, dobit ćete i sve blagodati Aloe Vera Gela. Forever Aloe Peaches® pomaže zdravlju probavnog sustava i poboljšava imunitet zahvaljujući 84.5% čistog Aloe vera gela. Nikada nije loš trenutak da se okrijepite blagodatima Aloe vere u kombinaciji s prekrasnim, prirodnim okusom breskve.


*Izvor činjenica o breskvama: Arizona Farm Bureau’s Fill Your Plate blog: http://fillyourplate.org/blog/celebrate-national-peach-month-interesting-peach-fac/​ 


 


 

Srodni proizvodi