UVEK U VRHU – AVA DONOSI NOVE INOVACIJE

Džim Bogus o radu u AVA


Džim Bogus, direktor proizvodnje za Aloe Vera of America (AVA) zadužen je za sastav i mešanje Foreverovih proizvoda, kao i za njihova pakovanja. Da je AAloe Vera of America fabrika čokolade, zvali bismo ga „Vili Vonka“...

„Proizvodi mi se zaista dopadaju, zato što znam šta sadrže. Odlično se osećam što naše proizvode mogu da dam svojoj porodici i 100% sam uveren u njihov kvalitet. Pored toga, divno je biti najbolji u nečemu... Kroz ovo što proizvedemo u AVA-i podržavamo hiljade ljudi lokalno i milione širom sveta. Sjajan je to osećaj i zbog toga sam veoma ponosan na posao kojim se bavim.“

Džimov najnoviji projekat, instalacija VMI platforme, jedna je od najvećih investicija AVA kada je reč o poboljšanju proizvodnog procesa naših proizvoda za domaćinstva i kozmetike flawless by Sonya.

Džim kaže: „Reč je o najsavremenijoj opremi i tehnologiji za kozmetiku i proizvode za domaćinstva. Takođe se radi o najvećim, tehnološki najnaprednijim uređajima te vrste i tolikog kombinovanog kapaciteta na svetu.“ Ukratko, hvali se da AVA ima „rols rojs“ opremu za mešanje!

Na dizajnu ovih prilagođenih uređaja za pakovanje i mešanje, „unapređenju“ vrednom preko 5,5 miliona dolara, sarađivao je sa vodećim inženjerskim kompanijama.

„Ova tehnika mešanja obuhvata tri vrste unutrašnjeg pokretanja ugrađene u sud, tako da možemo da uvedemo sve sastojke a da nijednom ne moramo da se popnemo na merdevine. Suštinski uvodimo sirov materijal direktno u sud, tako da nema potrebe za ponovnim cirkulisanjem proizvoda i njegovom obradom u sekundarnom procesu. Ceo proces se sada odvija u jednom sudu.“

Reč je o veoma interesantnoj tehnologiji, ali šta to zapravo znači? AVA će sada moći mnogo brže da proizvodi svoje proizvode! Na primer, ranije je za proizvodnju jedne flaše našeg deterdženta Aloe MPD bilo potrebno 24 sata – sada će biti dovoljno oko 8 sati!

Kompanija Forever Living Products je spremna na tako veliku investiciju zato što želimo da postojimo narednih 30, 50, čak i 100 godina i da proizvodimo najkvalitetnije, najbezbednije i najdelotvornije proizvode trenutno dostupne na tržištu.

Džimu je iz drugih kompanija rečeno da nigde na svetu nisu videli opremu za mešanje i pakovanje bolju od naše. Džim s ponosom izjavljuje: „Naši prioriteti su bezbednost, kvalitet i efikasnost, a VMI platforma je pravi alat za taj posao. Naši distributeri mogu biti sigurni da za njihove proizvode koristimo najsavremeniju opremu. Forever će potpuno promeniti ovu industriju. Pitanje više nije da li će se to dogoditi, već prosto kada!“

A ovo je tek detalj onoga što se događa u AVA. Pratite nas da biste čitali još članaka o najnovijim unapređenjima do kojih je došlo, odnosno o dodatnim razlozima zbog kojih možete biti sigurni da distribuirate najkvalitetnije proizvode na današnjem globalnom tržištu.

Povezani proizvodi