Οι τελευταίες εξελίξεις της AVA: Η πλατφόρμα VMI

Ο Jim Boggus, Διευθυντής Παραγωγής στο εργοστάσιο Aloe Vera of America (AVA) μοιράζεται μαζί μας τις τελευταίες εξελίξεις της AVA

Ο Jim Boggus, Διευθυντής Παραγωγής στο εργοστάσιο Aloe Vera of America (AVA), είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση και την ανάμειξη των προϊόντων της Forever, όπως επίσης και για τη συσκευασία τους. Αν το εργοστάσιο Aloe Vera of America ήταν εργοστάσιο σοκολάτας τότε θα τον αποκαλούσαμε “Willy Wonka”.
“Αγαπώ τόσο πολύ τα προϊόντα γιατί γνωρίζω τι περιέχουν. Με κάνει να νιώθω υπέροχα το γεγονός ότι μπορώ να δώσω τα προϊόντα μας στην οικογένειά μου και να είμαι 100% σίγουρος για την ποιότητά τους. Επίσης, μου αρέσει να είμαι ο καλύτερος σε κάτι. Αυτά που παράγουμε εδώ στην AVA υποστηρίζουν χιλιάδες ανθρώπους τοπικά και εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα και με κάνει να νιώθω περήφανος για αυτό που κάνω.”
Το πιο πρόσφατο έργο του Jim, η εγκατάσταση της πλατφόρμας VMI, είναι ένα από τα πιο σπουδαία επιτεύγματα για τη βελτίωση της διαδικασίας παραγωγής των προϊόντων για το σπίτι και τη σειρά καλλυντικών flawless by Sonya. Στην πραγματικότητα, ο Jim αναφέρει: “Πρόκειται για έναν σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία για καλλυντικά και προϊόντα για το σπίτι. Είναι, επίσης, η μεγαλύτερη και η πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένη στον σχεδιασμό και στις δυνατότητές της πλατφόρμα σε όλο τον κόσμο”. Με λίγα λόγια είναι περήφανος που στο εργοστάσιο της AVA διαθέτουμε τη “Rolls Royce” του εξοπλισμού ανάμειξης!
Η Forever συνεργάστηκε με κορυφαίες τεχνικές εταιρείες για να σχεδιάσουν αυτό τον ειδικό εξοπλισμό για συσκευασία και ανάμειξη και στοίχισε περισσότερα από 5.5 εκατομμύρια δολάρια. “Η τεχνική ανάμειξης περιέχει τρία είδη ανακίνησης και είναι ενσωματωμένη, ώστε να μπορούμε να προσθέτουμε όλα τα συστατικά μας χωρίς να χρειάζεται να ανεβαίνουμε σε σκάλα. Βασικά, εισάγουμε πρώτες ύλες κατευθείαν μέσα στη δεξαμενή, οπότε δεν υπάρχει λόγος να επανακυκλοφορήσει το προϊόν και να υποστεί δεύτερη επεξεργασία. Όλη η διαδικασία επεξεργασίας γίνεται τώρα σε ένα μόνο δοχείο”.
Πρόκειται για μια συναρπαστική τεχνολογία, όμως τι σημαίνει στην πραγματικότητα; Η AVA θα μπορεί πλέον να κατασκευάζει τα προϊόντα της πολύ γρηγορότερα! Για παράδειγμα, πριν χρειάζονταν περίπου 24 ώρες για να δημιουργηθεί ένα μπουκάλι Aloe MPD, ενώ τώρα θα χρειάζονται μόλις 8 ώρες!
Η Forever Living Products είναι πρόθυμη να κάνει μια τόσο μεγάλη επένδυση, γιατί θέλουμε να προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα για τα επόμενα 30, 50 ακόμα και 100 χρόνια. Άλλες εταιρείες ανέφεραν στον Jim ότι ο εξοπλισμός ανάμειξης και συσκευασίας που διαθέτουμε είναι ο καλύτερος που έχουν δει ποτέ. Ο Jim αναφέρει με υπερηφάνεια: “Η ασφάλεια, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα είναι οι προτεραιότητές μας και η πλατφόρμα VMI είναι το κατάλληλο εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Οι Forever Business Owners μπορούν να είναι σίγουροι ότι διαθέτουμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για τη δημιουργία των προϊόντων μας. Η Forever θα επαναπροσδιορίσει τη βιομηχανία. Το ερώτημα δεν είναι αν θα μπορέσουμε να το κάνουμε, αλλά το πότε!”
Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα από αυτά που πρόκειται να γίνουν στην AVA . Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα άρθρα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν γίνει, καθώς και για να μάθετε περισσότερους λόγους σχετικά με το γιατί μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε στα χέρια σας τα υψηλότερης ποιότητας προϊόντα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.

Related Products