AVA újdonságok

Jim Boggus: A munkavégzés megfelelő eszközei

Jim Boggus, az Aloe Vera of America (AVA) gyártási menedzsere felelős a Forever termékek összeállításáért, keveréséért és csomagolásáért. Hogyha az AVA egy csokigyár lenne, akkor ő lenne Willy Wonka.

„Imádom a termékeket, mert tudom, hogy mi van bennük. Nagyszerű érzéssel tölt el, hogy a családomnak kínálhatom a terméket, és 100%-osan elégedett vagyok a minőséggel. Szintén remek érzés, hogy valamiben a legjobb lehetek. Amit az AVA-val előállítunk, helyileg több ezreket, a földön pedig milliókat támogat. Ez egy fantasztikus érzés és büszkeséggel tölt el, amit csinálok.”

Jim legutóbbi projektje, a készletgazdálkodási rendszer (VMI) bevezetése az AVA legnagyobb befektetése volt, mindemellett pedig finomította a saját háztartási termékeink és a Flawless by Sonya kozmetikumok termelési folyamatát.
Jim szerint ez a legkorszerűbb berendezés és technika a kozmetikai és háztartási termékek számára. Továbbá a világ legnagyobb és technológiailag legfejlettebb tervezésű és kapacitású berendezése. Röviden tehát Jim büszkén mondhatja, ez egy „Rolls Royce” és az AVA eszközök ötvözete. A legkiemelkedőbb műszaki cégekkel dolgozott együtt, hogy kialakítsák ezt a több mint 5.5 millió dolláros egyedi csomagoló/ keverő berendezést.

A keverési technikának a tartályon belül három féle rázó-keverő fázisa van, így az összetevőket úgy tudjuk adagolni, hogy nem kell közvetlenül felügyelni. Tulajdonképpen a nyersanyagot közvetlenül juttatjuk a tartályba, tehát nem szükséges a terméket keringetni és egy második folyamatnak alávetni. A gyártás egyetlen gépen megy végbe.

Ez egy rendkívül izgalmas technológia, de mit is takar ez? Az AVA ezek után sokkal gyorsabban tudja előállítani a termékeket- például az Aloe MPD termékünk előállítása eddig 24 órát vett igénybe, mostantól ez csak 8 óra lesz.
A Forever Living Products egy jókora beruházásra készül, hogy a következő 30, 50, sőt 100 évben a piac legjobb minőségű, legbiztonságosabb és leghatékonyabb termékeit állítsa elő.

Más cégek is mondták Jimnek, hogy a valaha látott legnagyszerűbb csomagoló rendszerrel rendelkezünk. Jim büszkén mondja „biztonság, minőség és hatékonyság- ezek a legfontosabbak és a VMI rendszer a legjobb eszköz ennek kivitelezésére.” A forgalmazóink elégedettek lehetnek, hogy a legkorszerűbb technológiával dolgozunk. A Forever készen áll, hogy újradefiniálja az ipar/gyártás fogalmát. Nem az a kérdés, hogy ez meg fog történni vagy sem, hanem az, mikor.

Ez csak egy rövid betekintés abba, hogy mi történik az AVA-nál. A következő cikkekből megtudhatod a legfrissebb fejlesztéseket, valamint még több okot kapsz arra, hogy miért lehetsz benne biztos, hogy a mai globális piac legkiemelkedőbb minőségű termékeit forgalmazod.

Kapcsolódó termékek