TEHNOLOGIE DE VARF - CELE MAI RECENTE REALIZARI AVA

Jim Boggus ne dezvaluie ultimele realizari AVA

Jim Boggus, Manufacturing Manager a Aloe Vera of America (AVA), este responsabil de sectiunea de amestecare a produselor Forever precum si de ambalarea acestora. Daca Aloe Vera of America ar fi fost o fabrica de ciocalata, atunci am putea sa il numim ‘Willy Wonka’…

“Iubesc produsele foarte mult, pentru ca stiu ce contin. Ma simt extraordinar sa stiu ca pot oferi produsele familiei mele si ca sunt 100% increzator in calitatea lor. Sunt si foarte fericit sa fiu cel mai bun in a produce ceva anume… Ce producem noi aici, la AVA, aprijina zeci de mii de oameni local cat si milioane de alti oameni in jurul lumii. Este un sentiment minunat si ma face foarte mandru de ceea ce fac.”

Ultimul proiect al lui Jim, instalarea unei platforme VMI, este unul dintre cele mai mari investitii a AVA, investitie orientata catre rafinarea procesului de fabricatie a produselor noastre de uz domestic si cosmeticele flawless by Sonya.

De fapt, Jim declara ca “Acest echipament reprezinta varful tehnologiei pentru produsele cosmetice si de uz domestic. Este de asemenea si cea mai mare cat si cea mai avansata in design si capacitate de productie in intreaga lume.” Pe scurt, putem sa ne mandrim ca avem “Rolls Royce” in acest echipament de amestecare la AVA!

A lucrat impreuna cu companii de inginerie de varf pentru a crea si personaliza acest echipament de peste 5.5 milioane de dolari, o investitie ‘imbunatatire’.

“Tehnica de amestecare are trei tipuri de tehnica de agitatie si amestec, construite in interiorul rezervorului, in asa fel incat putem introduce ingredientele fara avea nevoie vreodata sa urcam o scara. Pe scurt, acum putem introduce materia prima direct in rezervor, fara a mai fi nevoie sa recirculam produsul sau sa il trecem printr-un proces secundar. Procesele au loc acum intr-un singur rezervor.”

Aceasta tehnologie este cu adevarat revolutionara. dar ce inseamna de fapt? AVA poate acum produce mult mai rapid! De exemplu, productia unui singur recipient de Aloe MPD - acum dureaza doar 8 ore!

Forever Living Products doreste sa faca aceste investitii mari pentru ca ne dorim sa fim alaturi de voi si urmatorii 30, 50, chiar si 100 de ani, creand produsele de cea mai inalta calitate, cele mai sigure si eficiente produse pe piata astazi.

Alte companii i-au spus lui Jim ca echipamentul nostru de amestec si impachetare este cel mai avansat pe care l-au vazut vreodata in lume. Jim declara plin de mandrie, “Siguranta, calitatea si eficienta sunt prioritatile noastre, iar platforma VMI este unealta perfecta pentru aceasta munca. F.B.O. din intreaga lume pot avea incredere ca avem cel mai avansat tehnologic echipament din intreaga industrie pentru produsele lor. Forever va redefini industria. Nu este o intrebare daca vom face asta sau nu, este pur si simplu cand!”

Si aceasta este doar o fotografie a ceea ce are loc la AVA. Ramai aproape de noi pentru mai multe articole desppe ultimele avansari ce au loc, si despre motivele pentru care poti fi sigur ca distribui cele mai calitative produse global, astazi.

Related Products