BACK TO SCHOOL GEZONDHEIDSTIPS

Wanneer men denkt aan het begin van het nieuwe schooljaar, staat eten vaak bovenaan het lijstje. Ouders maken zich zorgen over wat hun kinderen voor de lunch en als tussendoortjes eten. Zij willen er zeker van zijn dat hun kinderen voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen zodat zij goed presteren op school.


Het nieuwe schooljaar brengt ook huiswerk en buitenschoolse activiteiten met zich mee. Hierdoor heeft u minder vrije tijd voor het (voor)bereiden van gezonde maaltijden en snacks. Vrees niet want hier zijn 5 snelle tips om uw tijd optimaal te benutten.

Begin uw dag met een krachtig en stevig ontbijt.
Onderzoek wijst uit dat kinderen die een uitgebalanceerd ontbijt krijgen, beter scoren op toetsen en beter gedrag vertonen dan kinderen die hun ontbijt overslaan. Een goed ontbijt bestaat bijvoorbeeld uit eieren met volkoren toast of havermout met fruit, of een smoothie van fruit en yoghurt barstensvol proteïne. Wanneer uw kinderen cornflakes eten kijk dan op de verpakking of er minimaal 3 gram vezels en minder dan 6 gram suikers in zitten. Veel cornflakes bevatten tegenwoordig extra proteïne en vezels dus zijn er veel goede keuzes.
 


Maak een voedingsschema en pak het eten voor de dag in, ver voordat u de deur uitgaat.
Verdeel groenten en fruit in porties en doe deze in plastic zakjes, leg alles geordend in uw koelkast zodat u het makkelijk meepakt in plaats van dat u gehaast door uw huis heen moet om alles te verzamelen.

Vermijdt verpakt en bewerkt voedsel.
Deze producten bevatten vaak veel suiker, zout en vetten. U kunt beter proberen om elke maaltijd te laten bestaan uit proteïne, en een zo vers mogelijk stuk groente of fruit.

Geniet van snacktijd
Geniet van je snacktijd na school en maak er een moment van om te ontspannen na de drukte van de dag. Probeer verschillende soorten groenten en fruit, smoothies of volkoren crackers met kaas terwijl u met uw kinderen praat over hun dag, of ze helpt met hun huiswerk. Snijdt het fruit en de groente in leuke en gekke vormen, zodat het een onderdeel wordt van hun routine na school.

Vitaminesupplementen
Vul dit aan met een uitgebalanceerd vitaminesupplement voor kinderen om er zeker van te zijn dat ze alle vitaminen en mineralen binnen krijgen voor een optimale gezondheid. Wordt ook een voorbeeld voor uw kinderen. Het is moeilijk om van onze kinderen te vragen om producten te eten met de juiste voedingswaarden als de ouders dat zelf ook niet doen. Dit betekent dat wij zelf ook een dagelijks vitamine-en mineralensupplement moeten nemen als zekerheid voor een optimale gezondheid. De wetenschappers bij Forever weten hoe moeilijk het is om de optimale voeding binnen te krijgen en elke dag gezond te eten in deze drukke wereld. Daarom hebben wij revolutionaire uitgebalanceerde formules voor volwassenen én kinderen samengesteld zodat het hele gezin de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Forever Kids is een kauwbare multivitaminen die is samengesteld zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. De vitamine is in de basis samengesteld aan de hand van voedzame voeding zoals wortels, bieten, broccoli, spinazie, blauwe bessen, appels, cranberries, tomaten en aardbeien. U en uw kinderen zullen verliefd worden op de natuurlijke druivensmaak en u zult genieten van “uw peace of mind”.

Voor volwassenen is er ook Forever Daily. Een revolutionaire formule die de juiste hoeveelheid belangrijke vitaminen en mineralen combineert met een speciale mix van fruit en groenten. Deze unieke formule is gemaakt om onze lichamen te voeden en beschermt ons van de gaten in ons dagelijks voedingspatroon en ondersteunt daardoor een optimale gezondheid en vitaliteit.

Gerelateerde Producten