Budite Eagle: Eagle Manager's Retreat 2020

#EMR20 – Izaberite jednu od dve fantastične destinacije!


Neka Eagle menadžeri izaberu. Forever vam pruža mogućnost da izaberete destinaciju za putovanje sledeće godine na Eagle Manager’s Retreat. Možete da izaberete Pataju na Tajlandu ili da se opuštate na krstarenju po Bahamima.


EMR je jedinstveno iskustvo koje pruža obuku, inspiraciju, povezivanje i mnogo vremena za opuštanje, razgledanje i druženje sa poslovnim saradnicima iz celog sveta. Sve što treba da uradite jeste da ostvarite kvalifikaciju za Eagle menadžera i osvojićete put na odredište koje izaberete.


Pataja: Ovaj živahni obalski grad je poznat po divnim plažama koje pružaju mogućnost za sve od vodenih sportova do opuštenog leškarenja na suncu. Zabava nikad ne prestaje u Pataji jer nakon dana na plaži možete preći na noćni život koji traje do ponovnog izlaska sunca.


Bahami: Da li se možete zamisliti na krstarenju u tropskom raju? Postanite Eagle menadžer i omogućite sebi putovanje kao nikad u životu. Imaćete i obuku i druženje uz mnogo vremena za sunčanje i uživanje u tropskim talasima!


Dva neverovatna događaja. Dve prilike da se vidi svet.


Naši događaji su duša Forevera. Ukoliko nikada niste prisustvovali događaju kao što je Eagle Manager’s Retreat, neka ovo bude godina kad ćete se kvalifikovati!


Da biste videli kako izgleda Eagle Manager’s Retreat, evo prikaza kako je to bilo 2018. u Feniksu u Arizoni.