Отгръщаме нова страница


 Може би има доста неща, които не знаете за знамето на Южна Корея. Известен още като Тегук-ки, флагът изобразява символи и цветове от източноазиатската философия. Червеният ин и синият ян в средата символизират баланса във вселената, белият фон – мира, самият кръг – единството, а четирите черни триграма отстрани олицетворяват движението и хармонията чрез много различни значения – стихиите, сезоните, добродетелите, посоките на света и др.


Този флаг крие голяма сила и затова съм много развълнуван да го приветствам в залата на знамената в централния ни офис в Скотсдейл. В нея са подредени знамената на всички държави по света, в които Форевър работи, а за мен всеки нов пазар разкрива цял непознат свят. Дава ни безгранични възможности да научаваме нови неща за хората от страната, за културата ѝ, поражда свежи идеи.


Когато погледнеш на нещо от различен ъгъл, отключваш потенциал да навлезеш в ново пространство и да разшириш хоризонтите си. Представи си, че плаваш в неизследвани води. Какво ще откриеш? Какъв ще станеш? Моментът е чудесен да се замислиш по-дълбоко и да се осмелиш да пристъпиш в непознати територии, които могат да променят не само начина ти на работа, но и целия ти мироглед.


Животът ти е история, бизнесът – изразното средство. Сам пишеш книгата. Този месец отгръщаме нова страница в Южна Корея, за да обогатяваме историята на Форевър. Сега е особено вълнуващ момент да си част от нашата разрастваща се компания, защото бизнес възможността ѝ не те ограничава, а събужда желанието ти да се измъкнеш от зоната си на комфорт и да навлезеш в нови територии.


Не позволявай на страха и несигурността да те спират да опитваш нови неща. Представи си какво бъдеще те очаква, ако позволиш на любопитството и смелостта да те водят напред.


Не спирай да се усмихваш,


Грег Моън

Свързани продукти