Početak novog poglavlja

Zar ne mislite da veliki deo uspeha leži u našoj sposobnosti da se uzdignemo iznad okolnosti i okruženja? Svedočio sam uspehu na najluđim mestima koja možete zamisliti – u regijama gde kriza, ratno stanje ili ekonomske poteškoće upućuju na to da je svaki pokušaj osuđen na propast, ali ipak neko uspeva. Video sam Forever poslovne saradnike koji su postigli finansijski rast i lični razvoj u kompaniji iako samo pogled na njihovo iskustvo i biografiju odaje utisak da nisu predodređeni za uspeh.

Nisam siguran kako bih nazvao kvalitet koji omogućava osobi ili pak državi da usprkos preprekama nadmaši sva očekivanja; kako god da se zove, Južna Koreja poseduje u velikim količinama. Dinamična je to i ponosna nacija sa više od 50 miliona ljudi. Kako da uopšte sažmem vlastite misli o prinovi u našoj Forever porodici u kratkom pismu? Krenimo sa njihovom zastavom.

Pretpostavljam da postoji par stvari koje možda niste čuli o južnokorejskoj zastavi, koja je poznata i pod Taegukgi imenom. Ova zastava na sebi nosi boje i simbole istočno-azijske filzofije. U sredini ima smešten znak jina i janga koji predstavljaju ravnotežu u njihovoj državi, bela pozadina predstavlja mir, krug je simbol jedinstva, a četiri crna trigrama predstavljaju pokret i harmoniju.

Velika sila leži u ovoj zastavi i zbog toga se posebno radujem što je sada mogu izložiti u našoj sali za zastave u Home Office-u gde se nalaze zastave svih država u kojima Forever posluje. Volim kada nam se pruži prilika da otvorimo predstavništvo na novom području. To nam daje priliku da pogledamo naš posao iz nove, sveže perspektive i otvorimo potencijal, zakoračimo u novi prostor i proširimo svoje okruženje.

Dobrodošla u Forever porodicu Južna Korejo, znam da ćemo postati bolja, jača kompanija zbog doprinosa vaše kulture i vaših ljudi. Ovog meseca, kako otvaramo vrata ka novom poglavlju koje vodi do Južne Koreje, dodajemo nove stranice Forever priči. Ovo je izuzetno vreme kada je privilegija biti deo Forevera jer on raste i prilika koju vam pruža ne ograničava, već podstiče da izađete iz svoje zone komfora i zakoračite u nova područja, da pronađete taj neimonovan kvalitet koji ključa u svima nama i tera nas da uspemo – baš poput Južne Koreje koja je uspela usprkos svim preprekama!


Budite uvek nasmejani,

Gregg Maughan

Povezani proizvodi