Započinjemo novo poglavlje


Ne mislite li da veliki dio uspjeha leži u našoj sposobnosti da se uzdignemo iznad okolnosti i okruženja? Svjedočio sam uspjehu na najluđim mjestima koja možete zamisliti – u regijama gdje kriza, ratno stanje ili ekonomske poteškoće upućuju na to da je svaki pokušaj osuđen na propast, no ipak netko uspjeva. Vidio sam Foreverove Poslovne suradnike koji su postigli financijski i osobni rast u kompaniji iako samo pogled na njihovo iskustvo i životopis odaje dojam da nisu predodređeni za uspjeh.


Nisam siguran ima li osobina koja tjera osobu ili pak državu da usprkos preprekama nadmaši sva očekivanja ime; kako god da se ta osobina zove, Južna Koreja je ima u velikim količinama. Dinamična je to i ponosna nacija sa više od 50 milijuna ljudi. Kako da uopće sažmem vlastite misli o prinovi u našoj Forever obitelji u kratkom pismu? Krenimo sa njihovom zastavom.

Mnogo je toga što možda ne znate o Južnokorejskoj zastavi, također poznatoj pod imenom Taegukgi: zastava je ukrašena simbolima koji predstavljaju Istočnoazijske filozofije. Primijetit ćete yin i yang u središtu koji predstavljaju ravnotežu u njihovoj zemlji, bijela pozadina predstavlja mir, kružnica je simbol jedinstva, a četiri crna trigrama predstavljaju pokret i harmoniju.


Ova zastava sadrži mnogo moći i upravo zato sam uzbuđen što je sada mogu izložiti u našoj dvorani zastava u matičnom uredu koja predstavlja sva mjesta na svijetu u kojima Forever posluje. Volim kada nam se pruži prilika otvoriti ured na novome području; to nam daje priliku pogledati vlastiti posao iz nove, svježe perspektive te otključati potencijal, zakoračiti u novi prostor i proširiti svoje okruženje.

Dobrodošla u Foreverovu obitelj Južna Korejo, znam da ćemo postati bolja, snažnija kompanija zbog doprinosa vaše kulture i vaših ljudi. Ovoga mjeseca otvaramo novo poglavlje u Južnoj Koreji i dodajemo stranice Foreverovoj priči. Ovo je uzbudljivo vrijeme kada je privilegija i uzbuđenje biti dijelom Forevera jer on raste i prilika koju vam pruža vas ne ograničava ni u jednom segmentu, dapače, stavlja pred vas izazove; izaziva vas da izađete iz svoje zone komfora i zakoračite u nova područja te pronađete kvalitetu koja ključa u svima nama i tjera nas da uspijemo, a ne znamo joj ime – baš poput Južne Koreje koja je uspjela usprkos svim preprekama!

Nastavite se smijati,

Gregg Maughan


 


 

Srodni proizvodi