Egy új fejezet kezdete


Úgy gondolom, van néhány dolog, amit talán még nem hallottatok a dél-koreai zászlóról, amely Taegukgi néven is ismert. Ez a zászló a kelet-ázsiai filozófia színeit és szimbólumait viseli. A közepén elhelyezkedő yin és yang az egyensúlyt jelenti az univerzumban, a fehér háttérszín a békét, a kör maga az egységet, és a négy fekete trigram a mozgást és a harmóniát jelképezi.


Hatalmas erő lakozik ebben a zászlóban, ezért különösen örülök, hogy a Home Office-ban található zászlók csarnokában elhelyezhettük. Itt állnak azoknak az országoknak a zászlói, ahol a Forever működik a nagyvilágban; számomra pedig azt szimbolizálják, hogy egy új piaccal mindig ismeretlen világ nyílik meg előttünk. Kimeríthetetlen tárháza annak, hogy még többet tanulhassunk az emberekről, új kultúrát és új ötleteket ismerhessünk meg.


Ha valamire új szemszögből tekintesz, akkor felszabadítod azt a lehetőséget, hogy egy új térbe lépj, és kitágítsd a környezetedet. Képzeld el, hogy ismeretlen vizekre evezel! Mit fogsz találni? Kivé fogsz válni? Ez egy nagyszerű pillanat arra, hogy komolyabban elgondolkodjatok, és egy új helyen kalandozzatok, amely nemcsak az üzletépítésetek módját változtatja meg, hanem azt is, ahogyan a világra tekintetek.


Az életed egy történet, az üzleted az eszközöd. Neked kell megírnod a könyvet! Azzal, hogy megnyitjuk az új fejezethez vezető kapukat Dél-Koreában, új oldalakkal egészítjük ki a Forever történetét. Nagyszerű időszakban lehetünk a Forever részesei, mivel a cég folyamatosan növekszik, és mert ez a lehetőség nem korlátoz benneteket. Arra ösztönöz mindenkit, hogy lépjen ki a komfortzónájából és új területekre érkezzen.


Ne hagyd, hogy a félelem vagy a bizonytalanság visszatartson attól, hogy új dolgokat próbálj ki! Képzeld el, milyen lehetne a jövőd, hogyha megengednéd, hogy a kíváncsiság és a bátorság vezessen az utadon!


 


Mindig mosolyogjatok!


Gregg Maughan


Elnök, Forever Living Products


 

Kapcsolódó termékek