Форевър гордост #ForeverProud

Разликата между гордостта и горделивостта е тънка. Да си горделив означава да имаш твърде голямо его или да се държиш надменно, като се смяташ за по-важен или по-добър от другите. Но гордостта, истинската, искрена и безкористна гордост, се определя като радост, че ти самият или твой близък прави нещо хубаво, справя се с трудна задача или взима похвално решение. Всеки от нас е изпитвал такава гордост в един или друг момент. 


Лео Ростен някога написа: „Стремежът в живота ни изобщо не трябва да е да сме щастливи. А да сме полезни, да сме почтени. Да сме съпричастни. Да сме от значение, да направим така, че животът ни да е довел до промяна към по-добро.”


Любопитно е, че именно в моментите, когато съм полезен, почтен и съпричастен, всъщност се чувствам най-щастлив. Затова, ако искаме животът ни да е смислен, е абсолютно задължително да се стремим непрекъснато да допринасяме с нещо позитивно към света и всеки ден да правим неща, с които да се гордеем.


Като хората, които движат Форевър, ние имаме много поводи да изпитваме гордост. Щастливи сме, че невероятните ни работници в плантациите с алое в Доминиканската Република получават средно с 40% по-високи доходи от минималните в страната, както и че в холандския ни логистичен център Форевър директ всеки ден ни помагат служители с увреждания. Горди сме, че ви предлагаме възможност да си изграждате собствен бизнес, да постигате финансова независимост и да помагате и на други да правят същото.


Гордеем се с грижите, които полагаме за околната среда. За производствените ни предприятия Алое Вера – Америка, Форевър нутрасютикъл и за логистичния ни център Форевър директ рециклирането и екологичните програми са основен приоритет. Всяка година плантациите ни с алое пречистват въздуха на планетата от стотици милиони тонове въглероден диоксид. Само през 2015 г. Форевър директ рециклира 384 тона хартия и пластмаса.


Особено горди сме с продуктите, които произвеждаме, и как подобряват живота на хората по целия свят. Именно затова цикълът ни на производство е напълно затворен и притежаваме всяка стъпка в него – от отглеждането на собственото ни алое през производството на продуктите, до разпространението им; от растението до продукта и до вас.


Да изпитваш Форевър гордост означава да те радва мисълта, че допринасяш за нещо много хубаво. Знаем, че и ти като нас имаш много основания за Форевър гордост. Сподели ги с нас в социалните мрежи, като използваш хаштага #ForeverProud и ни следи редовно, за да научаваш и за останалите ни поводи да се гордеем с това, което правим.


 


Не спирай да се усмихваш, 


Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг