Érezd a Forever-büszkeséget! #ForeverProud

A büszkeség egy finom határvonalon mozog. A büszkeség néhány embernél túlságosan megnöveli az egót, vagy sokkal fontosabbnak, jobbnak érzik magukat másoknál. De létezik megbízhatóságot, őszinteséget és önzetlenséget mutató, boldogságérzettel eltöltő büszkeség is. Azt jelenti, hogy te, vagy egy ismerősöd valami jót cselekszik, elvégez egy nehéz feladatot vagy csodálatra méltó döntést hoz. Mindannyian megtapasztaltuk már ezt a fajta büszkeséget néhány alkalommal.


Leo Rosten szerint: „Az élet célja nem az, hogy boldogok legyünk, hanem elsősorban az, hogy elérjünk valamit, kiálljunk valami mellett; hogy nyomot hagyjunk magunk után a világban.”


Azt vettem észre, hogy amikor hasznos dolgot cselekszem, amikor a tisztesség és könyörületesség pillanatait élem át, akkor vagyok a legboldogabb. Ezért folyamatosan minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy valami pozitívval hozzájáruljak a világhoz, hogy valami olyat cselekedjek, amire minden nap büszke lehetek. Hiszen így érhetjük el, hogy jelentőségteljes életet élhessünk.


Nagyon sok minden miatt érezhetjük a Forever-büszkeséget (#ForeverProud). Például azon emberek miatt, akik nélkül nem működne a Forever. A Dominikai Köztársaságban található aloe-ültetvényeken dolgozó, a minimálbérnél átlagosan negyven százalékkal többet kereső szakembereinktől egészen a fogyatékkal élő alkalmazottakig, akik a Forever Directnél segítenek nekünk nap mint nap. Büszkék vagyunk arra is, hogy lehetőséget biztosíthatunk számotokra az üzletépítéshez azért, hogy anyagi függetlenséget érhessetek el, és segíthessetek másoknak, hogy ők is ugyanezt tehessék.


Forever-büszkeséget érzünk amiatt is, mert azon dolgozunk folyamatosan, hogy minél környezettudatosabbak legyünk. Az Aloe Vera of America, a Forever Direct és a Forever Nutraceutical továbbra is környezetbarát szempontból biztonságos programokra törekszik, és az újrahasznosítás kiemelt helyen szerepel céljaik közt. Aloe-ültetvényeink évente több százmillió tonna szén-dioxidtól szabadítják meg Földünk légkörét. Csak 2015-ben 384 tonna papírt és műanyagot hasznosítottak újra a Forever Directnél.


Különösen érezzük a Forever-büszkeséget az általunk gyártott termékek miatt. Azok miatt, amelyek megváltoztatják az emberek életét a világon mindenhol. Az egész folyamat a mi tulajdonunkban van: a saját aloénk termesztésétől, a termékeink gyártásán át a forgalmazásáig.


A Forever-büszkeség érzése arról az örömről szól, amelyet akkor éreztek, amikor tudjátok, hogy valami nagyszerű dologhoz járultatok hozzá. Ahogyan mi is, tudjuk, hogy ti is nagyon sok mindenre büszkék lehettek. Szánjatok egy pillanatot arra, hogy ezeket az érzéseiteket megosztjátok velünk a közösségi médián keresztül a #ForeverProud hashtaggel jelölve, és kövessetek minket, hogy még több Forever-büszkeség momentumot ismerhessetek meg!


Mindig mosolyogjatok!


Gregg Maughan 
Elnök