Wees #ForeverProud

Trots kan twee kanten opgaan. Trots zijn, kan ervoor zorgen dat iemand een ego ontwikkeld en denkt belangrijker of beter te zijn dan een ander. Maar trots, echte, eerlijke en onbaatzuchtige trots kan gedefinieerd worden als een gevoel van blijdschap dat je ervaart wanneer jijzelf of iemand die je kent iets goeds doet, zoals een moeilijke taak volbrengen of een bewonderenswaardig besluit nemen. We hebben deze soort trots allemaal wel eens ervaren.


Leo Rosten schreef ooit “Het doel van het leven is helemaal niet om gelukkig te zijn. Het is om nuttig te zijn, om eerbaar te zijn. Het is om meelevend te zijn. Er toe doen, dat je leven een verschil heeft gemaakt.” Het grappige is dat ik op de momenten dat ik nuttig, eerbaar en meelevend was, geleerd heb dat ik dan inderdaad het gelukkigst ben. Dat is waarom je inspannen om continu iets positiefs aan de wereld bij te dragen, om iets te doen dat je elke dag trots maakt, absoluut noodzakelijk is om een zinvol leven te leiden.


We hebben enorm veel om #ForeverProud (ForeverTrots) op te zijn, zoals op de mensen die er allemaal voor zorgen dat Forever blijft draaien. Van de geweldige medewerkers op onze aloë plantages in de Dominicaanse Republiek, die gemiddeld veertig procent meer dan het minimumloon verdienen, tot aan de mensen met speciale behoeften die ons elke dag weer helpen bij Forever Direct.


We zijn trots u een opportunity te bieden om een business te bouwen, om financiële onafhankelijkheid te bereiken en anderen te helpen hetzelfde te doen. We zijn #ForeverProud dat onze manier van werken een verschil maakt voor het milieu. Aloe Vera of America, Forever Direct en Forever Nutraceutical blijven zich inzetten om milieuvriendelijk te werken en van recycling een topprioriteit te maken. Onze aloë plantages zuiveren jaarlijks duizenden, zelfs miljoenen ton C02. Alleen al in 2015 recyclede Forever Direct 384 ton papier en plastic.


We zijn helemaal #ForeverProud op de producten die we produceren en op het verschil dat die producten maken in het leven van mensen van over de hele
wereld. Dat is waarom we alles in het hele proces in eigen beheer hebben, van het verzorgen van onze eigen aloë vera, het produceren van onze producten tot aan het distribueren van onze producten: “from plant, to product, to you”.


#ForeverProud zijn, gaat om de blijdschap die je ervaart omdat je weet dat je een bijdrage levert aan iets geweldigs. Net zoals wij, weten we dat ook u zoveel hebt om trots op te zijn. Neem de tijd om dat met ons te delen op social media waarbij u de hashtag #ForeverProud gebruikt en volg ons voor meer zaken die ons #ForeverProud maken.


Keep Smiling,


Gregg Maughan 
President