ΧΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ FOREVER™ ESSENTIAL OILS

Στο Global Rally στη Σιγκαπούρη, η Jayne Leach μίλησε για τη δύναμη του οράματος. Όρισε το όραμα ώς την ικανότητα κάποιου να προβλέπει κάτι πριν αυτό ακόμα συμβεί. Για να είστε επιτυχημένοι στην Forever θα πρέπει να έχετε το όραμα να πιστεύετε ότι μπορείτε να επιτύχετε το εξαίρετο, να κάνετε τον απαραίτητο σχεδιασμό και να εργαστείτε προς την κατεύθυνση αυτού. Ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε τη δύναμη της αγοράς των Forever™ Essential Oils!

Είτε η αρωματοθεραπεία είναι κάτι νέο για εσάς, είτε χρησιμοποιείτε τα αιθέρια έλαια στην καθημερινότητά σας για χρόνια, τα Forever™ Essential Oils θα δώσουν μια νέα δυναμική στην επιχείρησή σας. Για να μοιραστείτε τα Forever™ Essential Oils πρέπει πρώτα να αντιληφθείτε τη δυναμική αυτής της αγοράς.

Η δύναμη της αγοράς της αρωματοθεραπείας
Το 2014, η αγορά της αρωματοθεραπείας είχε τζίρο πάνω από 25,3 δισεκατομμύρια και συνεχώς μεγαλώνει! Σκεφθείτε όλα τα άτομα που γνωρίζετε, όπως επίσης και αυτούς που έχετε στο δίκτυό σας που χρησιμοποιούν την αρωματοθεραπεία και θα ενδιαφέρονταν να ανακαλύψουν γιατί τα Forever™ Essential Oils είναι τα καλύτερα προϊόντα αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Πώς να γίνετε ειδικός στην Αρωματοθεραπεία
Πως χρησιμοποιούνται τα προϊόντα; Που; Από ποιόν; Τα αιθέρια έλαια έχουν τόσες πολλές χρήσεις που θα ήταν αδύνατον να τις γνωρίζετε όλες. Ωστόσο γνωρίζοντας κάποιες βασικές ιδιότητές τους που σας βοηθούν να δείχνετε και να αισθάνεστε υπέροχα μπορείτε να μιλήσετε έξυπνα για αυτή τη σειρά προϊόντων και να δημιουργήσετε στους πελάτες σας και στην ομάδα σας την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να πιστέψουν στα προϊόντα αυτά, αλλά και σ’ εσάς. Η αρωματοθεραπεία έχει εφαρμογή στον χώρο του σπιτιού, στο αυτοκίνητο ή οπουδήποτε αλλού όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άρωμα. Τα αιθέρια έλαια αναμειγνύονται με το Έλαιο Βάσης εφαρμόζοντάς τα σε όλο σας το σώμα. Και το καλύτερο; Όλη η οικογένεια μπορεί να επωφεληθεί από τα δυναμικά οφέλη των Forever™ Essential Oils! Ανακαλύπτοντας τους αγαπημένους τρόπους χρήσεις των αιθέριων ελαίων για εσάς, θα έχει ως αποτέλεσμα να μπορείτε να τους μοιραστείτε και με άλλους. Ήδη έχετε κάνει τη διαδικασία πιο εύκολη!


Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
Τώρα που έχετε καταλάβει τη δύναμη της αρωματοθεραπείας, αφιερώστε λίγο χρόνο και ενημερωθείτε γιατί τα Forever™ Essential Oils είναι τα καλύτερα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αγορά σήμερα. Από το 1978, η Forever ταξιδέψε σε όλο τον κόσμο για να βρει τα πιο αγνά, φυσικά συστατικά για να τα χρησιμοποιήσει στα προϊόντα της και αυτό κάναμε ξανά τώρα! Έχουν συλλεχθεί από όλο τον κόσμο, είναι 100% αγνά, τα Forever™ Essential Oils είναι τα αγνότερα εκχυλίσματα βοτάνων τα οποία έχουν συγκομιστεί αποκλειστικά για εσάς. Κατανοήστε την προέλευση και τις χρήσεις αυτών των καταπληκτικών προϊόντων για να μιλήσετε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα σας, στους πελάτες σας και στους υποψήφιους FBO.
Αφού έχετε αντιληφθεί πλήρως την προέλευση, τα συστατικά και τα οφέλη των Forever™ Essential Oils, ήρθε η στιγμή να μοιραστείτε τα προϊόντα! Ακολουθώντας αυτές τις πρακτικές για να χτίσετε μια επιτυχημένη Forever επιχείρηση, θα μπορέσετε να επιτύχετε το επίπεδο του Manager σε λιγότερο από 5 μήνες!
Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε τα Forever™ Essential Oils στα meetings, τις συναντήσεις με την ομάδα σας, τις εκπαιδεύσεις, τις παρουσιάσεις προϊόντων και αναφερθείτε στο πόσο εύκολα μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας. Η αίσθηση της όσφρησης συνδέεται άμεσα με τον εγκέφαλο. Με αυτόν τον τρόπο τα αποτελέσματα των αιθέριων ελαίων είναι άμεσα και μπορούν να προκαλέσουν στο δίκτυό σας, στους πελάτες και υποψήφια μέλη της ομάδας σας μια θετική αλληλεπίδραση με το προϊόν.
Παρακολουθήστε το βίντεο της Jayne Leach : https://www.youtube.com/watch?v=mFyv97cRxVo

Related Products