ZGRADITE POSEL Z ETERIČNIMI OLJI FOREVER™

Na dogodku Global Rally v Singapurju je Jayne Leach govorila o moči vizije. Vizijo je definirala kot sposobnost videti nekaj, veliko preden dejansko postane vidno. Za uspešnost v poslu Forever moraš imeti vizijo prepričanja, da lahko dosežeš odličnost, narediti moraš načrt in nato delati, da ga realiziraš. Čas je, da ujamete vizijo eteričnih olj Forever™!

Ne glede na to, ali je aromaterapija za vas nekaj novega ali aromatična in eterična olja v vsakodnevnem življenju uporabljate že leta, eterična olja Forever™ bodo v vaše poslovanje vnesla novo dinamiko. Da bi delili eterična olja Forever™, morate najprej razumeti moč trga aromaterapije. Leta 2014 je bil trg aromaterapije vreden več kot 25,3 milijarde $ in še raste! Pomislite na vse ljudi, ki jih poznate ali s katerimi delite Forever, ki že uporabljajo aromaterapijo ter bi jih zanimalo spoznati, zakaj so eterična olja Forever™ najboljši izdelki, ki so danes na voljo na trgu. Nato iz sebe naredite strokovnjaka za aromaterapijo. Kako se izdelke uporablja? Kje? Kdo jih uporablja? Uporaba eteričnih olj je tako raznolika, da je nemogoče poznati vse načine uporabe. Če pa poznate nekaj ključnih načinov, kako izdelki ljudem pomagajo do boljšega videza in počutja, lahko o liniji olj govorite pametno ter svojim strankam in spodnjim linijam posredujete zaupanje v izdelek in v vas. Aromaterapijo lahko razpršite povsod po svojem domu, avtu ali kjer koli drugje, kjer bi uporabili dišavo. Eterično olje lahko zmešate z nosilnim oljem in nanesete na kožo, nekatera pa lahko celo zaužijete. In najboljše? Moč eteričnih olj Forever™ lahko izkorišča vsa družina! Če najdete načine uporabe olj, ki so vam všeč, je deljenje še lažje! Ko razumete moč aromaterapije, si vzemite nekaj časa, da ugotovite, zakaj so eterična olja Forever™ najboljši izdelki, ki so danes na voljo na trgu.
Od leta 1978 je Forever prepotoval svet, da bi našel najčistejše naravne sestavine za uporabo v svojih izdelkih, in to smo naredili ponovno! Eterična olja Forever™, ki prihajajo z vseh koncev sveta in so 100-odstotno čista, brez sintetičnih polnil, so najčistejši rastlinski izvlečki narave, pripravljeni posebej za vas! Poznajte vire in uporabe teh izjemnih izdelkov, da boste lahko samozavestno govorili svojim spodnjim linijam, strankam in morebitnim sodelavcem družbe Forever! Ko poznate vire, sestavine in koristi eteričnih olj Forever™, je čas, da izdelke delite! Da bi izvedeli več o virih, sestavinah in uporabah eteričnih olj Forever™ in za ogled predavanja Jayne Leach Gradnja managerskega posla z eteričnimi olji Forever™, obiščite spletno stran www.discoverforever.com.

Nasvet za gradnjo posla: Eterična olja Forever™ uporabite na sestankih, usposabljanjih, ob uvedbah in na predstavitvah izdelkov, da pokažete, kako preprosta je njihova uporaba. Zaradi načina delovanja vonja na možgane so učinki eteričnih olj lahko takojšnji, interakcija vaših spodnjih linij, strank in morebitnih novih sodelavcev družbe Forever z olji pa zato prav tako takojšnja in pozitivna.

Podobni izdelki