Χτίστε την επιχείρησή σας με ισορροπία

Χτίστε μία ισορροπημένη επιχείρηση


Η Forever δεν είναι απλά μια επιχείρηση που βοηθά τους ανθρώπους να βρουν ισορροπία στην ζωή τους, είναι μια επιχείρηση  η οποία αποδεικνύει με αρμονία ότι μπορεί να αναπτυχθεί με μεγάλη επιτυχία. Όταν επιδιώξαμε να ξεκινήσουμε το κίνητρο του Eagle Manager το 2011, ξέραμε ότι χρειαζόμασταν να βοηθήσουμε τους FBO σε κάθε πτυχή της επιχείρησής τους. Χρειαζόταν να τους εμψυχώσουμε να βρουν έναν ρυθμό και μια ισορροπία που θα τους έδινε την ώθηση για να φτάσουν στην επιτυχία.


Οι Eagle Managers αποδεικνύουν ότι η ισορροπία αποφέρει επιτεύγματα. Εκπληρώνοντας κάθε μια από τις Βασικές Προϋποθέσεις του κινήτρου, οι Eagle Managers βρίσκονται σε μια ισορροπία που δίνει ώθηση στις επιχειρήσεις τους. Οι Βασικές Προϋποθέσεις είναι: 720 case credits από τα οποία τα 100 case credits να είναι νέα, επιπλέον προσωπική εγγραφή και ανάπτυξη τουλάχιστον δύο νέων Supervisors  διαφορετικής γραμμής κατά τη διάρκεια της περιόδου του κινήτρου, να παραμένει Ενεργός και να πληροί τις προϋποθέσεις για το  Bonus Ηγεσίας.


Αυτές οι βασικές προϋποθέσεις είναι βασισμένες πάνω στους 4 ΠΥΛΩΝΕΣ: νέες εγγραφές, διατήρηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα, με τους οποίους σαν εταιρεία και σαν άτομα, μπορούμε να υπολογίσουμε την ισορροπία.


Εγγραφές: Tη μετράμε με βάση το πόσοι άνθρωποι αποδέχονται την επιχειρηματική ευκαιρία κάνοντας την πρώτη τους παραγγελία. Για τις προϋποθέσεις των Eagles είναι μετρήσιμες από την ανάπτυξη των δύο νέων Supervisor.


Διατήρηση: Ο αριθμός των επαναλαμβανόμενων παραγγελιών που γίνονται στο δίκτυό σας μας δείχνει τα ποσοστά διατήρησης. Στις προϋποθέσεις για το κίνητρο των Eagles, υπολογίζονται μέσω των 720 cc που απαιτούνται για το κίνητρο.


Παραγωγικότητα: Χρησιμοποιήστε περισσότερα προϊόντα και μοιραστείτε τα είναι ένας τρόπος για να εκπληρώσετε αυτό το κομμάτι των 4 ΠΥΛΩΝΩΝ. Υπολογίζονται με την τιμή χονδρικής από όλες τις παραγγελίες δια τον αριθμό των ατόμων που έκαναν την παραγγελία. Για τις προϋποθέσεις του Eagle αποκτάται εκπληρώνοντας τα 100 νέα case credits καθώς χτίζετε και αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.


Ανάπτυξη: Είναι ο τρόπος για να δούμε πώς εξελίσσεται η Forever επιχείρησή μας. Προχωρούν οι FBO του δικτύου στο marketing plan; Κερδίζουν κίνητρα; Αποκτάται γραμμές Eagle Managers;


Όπως πολύ πιθανόν θα μαντεύετε, το να επικεντρώνεστε σε έναν από τους 4 πυλώνες παραπάνω από κάποιον άλλο μη δίνοντας σημασία σε όλους τους τομείς θα χαθεί η ισορροπία της Forever επιχείρησή σας. Καλλιεργώντας κάθε έναν από τους 4 πυλώνες το ίδιο θα σας βοηθήσει να έχετε μια καλύτερη άποψη για την κατάσταση της επιχείρησή σας και θα έχετε ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση.


Αν δεν εκπληρώσατε τις προϋποθέσεις του Eagle Manager αυτή τη χρονιά μην αποθαρρύνεστε. Αντιθέτως, σκεφθείτε πολύ για ποιον από τους 4 πυλώνες θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να βελτιωθείτε. Τι είναι αυτό που θα φέρει την Forever επιχείρησή σας σε ισορροπία; Ανυπομονώ να σας δω να πετάτε!

Related Products