Balans bij het bouwen aan je business

Forever doet meer dan alleen mensen helpen om hun leven in balans te brengen, het is een business die bewijst dat je met die harmonie groot succes kunt hebben. Toen we in 2011 besloten om het Eagle Manager Incentive op te starten, wisten we dat het onze FBO’s met elk aspect van hun business moest helpen. Het moest ze aanmoedigen om een ritme en een balans te vinden die ze voort zouden stuwen en succes zouden opleveren.


Onze Eagle Managers zijn het bewijs dat balans echt wat oplevert. Door aan elk van de kernvereisten voor het incentive te voldoen, bereiken Eagle Managers een evenwicht dat hun business voortstuwt. Die kernvereisten zijn: in totaal ten minste 720 CC’s halen, waarvan er ten minste 100 nieuw moeten zijn, bovendien tijdens de kwalificatieperiode voor het incentive persoonlijk twee nieuwe supervisorlijnen sponsoren en ontwikkelen, 4CC actief zijn, en in aanmerking komen voor een Leadership Bonus. Die kernvereisten zijn gebaseerd op de 4 CORE beginselen van Forever: recruitment, retention, development en productivity. Want dat is de manier waarop we als bedrijf en als mensen meten of we alles in balans hebben.


 


Recruitment: We meten dit af aan het aantal mensen dat een eerste bestelling plaatst nadat je ze voor de inkomensmogelijkheid van Forever hebt aangemeld. In de Eaglevereisten vertaalt zich dat in het aantal van twee nieuwe supervisors die je ontwikkelt.


Retention: het aantal herhalingsbestellingen dat er via je downline binnenkomt, zegt ons hoe goed je je klanten behoudt. In de Eaglevereisten berekenen we dat door te kijken of je de 720 CC’s voor het incentive hebt gehaald.


 


Productivity: een goede beschrijving van dit onderdeel van 4 CORE is dat je meer producten gebruikt en met anderen deelt. We meten dat door de groothandelswaarde van alle bestellingen in je business te delen door het aantal bestellers. In de Eaglevereisten is dit te beoordelen met de 100 nieuwe CC’s die je behaalt als je je business blijft op- en uitbouwen.


Development: Dit is de maatstaf waarbij we kijken hoe goed je Forever business zich ontwikkelt. Zijn er FBO’s in je downline die promotie blijven maken in het marketingplan en die zich voor incentives kwalificeren? Ben je in je downline nieuwe Eagles aan het ontwikkelen?


 


Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden, raakt je Forever business uit balans als je je te veel op één aspect van 4 CORE concentreert of een ander aspect niet voldoende aandacht geeft. Als je elk aspect blijft ontwikkelen, zal de 4 CORE ervoor zorgen dat je de gezondheid van je business beter in het oog houdt, en zal dit je kansen bieden om te groeien en beter te worden.


Als je je dit jaar niet gekwalificeerd hebt voor Eagle Manager, raak dan niet ontmoedigd. Denk liever hard na op welke gebieden van de 4 CORE je je kunt verbeteren. Wat kun je doen om je Forever business in balans te brengen? Ik kan nauwelijks wachten tot ook jij tot grote hoogte stijgt!


Keep smiling, 


Gregg Maughan 
President, Forever Living Products