Örökséget építeni

„Az élet értelme nemcsak az, hogy boldog legyél, hanem az is, hogy hasznos, tiszteletreméltó, jószívű legyél. Hogy változást jelentsen, hogy éltél, és hogy jól éltél.”


-Ralph Waldo Emerson


Az elmúlt pár hétben a Forever családot hatalmas veszteségek érték. Többektől is el kellett búcsúznunk. Forever Üzleti Partnerektől, egyik vezetőnktől, egy Ország Igazgatótól. El nem tudom mondani, mennyire szomorú voltam a hírek hallatán. Ezen nehéz időkben a gondolataim csak a barátaik és családjuk körül jártak. Az elmúlt hetekben, ahogy megemlékeztem egyenként mindegyikükről, azon kaptam magam, hogy elragadtak az érzések, amelyet maguk után hagytak Forever családunk és a világ számára.


Jószívűségük, kemény munkájuk és elkötelezettségük az iránt, hogy másokon segítsenek, mind olyan örökséget hagytak a közösségük, az országuk és valójában az egész világ számára, amely pillangóhatással bír. A távozásuk felnyitotta a szemünket, és rájöttünk, hogy a másokért tett jó szolgálataik éltetik az emléküket.


Egyikük az eltökéltség igazi megtestesítője volt. Egy sikeres Forever üzletet épített az egyik - a szó földrajzi értelmében - legnagyobb országunkban, ahol ellenben a népsűrűség az egyik legalacsonyabb. Amikor a legközelebbi szomszédaid is mérföldekre vannak a rögös és kihalt pusztán túl, akkor tényleg napról-napra keményen kell dolgoznod, hogy egy sikeres üzletet építhess, ahogyan nagyon elszántnak és szorgosnak is kell lenned. Minden mérföld, amelyet Ő megtett annak érdekében, hogy megossza másokkal a Forever termékei és üzlete iránti szenvedélyét, hozzájárul az örökségéhez.


Másik társunk megnyitotta egyik országunkat, és kitaposta az ösvényt. Kedvessége és vezetői stílusa nagyon sok Forever Üzleti Partnert vezetett sikerre, a rivaldafényt azonban sosem kereste. Az értéket mások sikerének ünneplésében és az álmaik megvalósulásának ösztönzésében látta meg. Minden egyes mosoly, kedves szó és új Forever Üzleti Partnerbe vetett hit az örökségének a része.


Néha az a szerencse ér minket, hogy olyasvalakivel kelhetünk át az úton, akinek a lelkesedése erősebb, mint maga az élet. A Forever család ezen tagja, rövid időn belül vezetővé vált az üzletben - nemcsak a saját országában, hanem az egész világon. A szenvedélye valóban ragályos volt, a hite, hogy felépítse maga körül az embereket megingathatatlan volt, és ez futótűzként terjedt azok körében, akik hallották beszélni őt. Minden egyes személy, akivel megosztotta a tudását és az inspirációját, hozzáadódott az örökségéhez.


Mindegyikőjüktől rengeteget tanulhattunk. Mindannyiunknak minden egyes nap lehetőséget nyújt arra, hogy megteremtsük saját örökségünk egy részét. Minden döntés, amelyet meghozunk, minden élet, amelyre hatással vagyunk, és minden egyes élet, amely megérint minket adja azokat a kapcsolatokat és benyomásokat, amelyek igazán különbséget tesznek élet és tartalmasan eltöltött élet között.


 


Örök szeretettel:Rex Maughan

Kapcsolódó termékek