Construind o moștenire

“Scopul vieţii nu este acela de a fi fericit. Este acela de a fi folositor, de a fi un om de onoare, a fi înţelegător şi a schimba ceva în lume datorită faptului că ai trăit - şi ai trăit bine.”


Ralph Waldo Emerson


 


De-a lungul ultimelor săptămâni, în familia Forever am înregistrat mai multe pierderi regretabile – Forever Business Owneri, un lider din industria noastră, un Country Manager. Nu vă pot spune cât de trist am fost să aud aceste vești și cât de mult m-am gândit la familiile și prietenii lor în această perioadă dificilă. M-am gândit, de asemenea, și la amprenta importantă pe care au lăsat-o în urma lor în familia Forever și în lume.


Prin munca lor asiduă, prin compasiunea și devotamentul lor de a-i ajuta pe alții, fiecare dintre aceste persoane a lăsat o moștenire care se propagă puternic în țările și în comunitățile lor, dar și în întreaga lume. Deși a fost cutremurător să aflăm despre dispariția lor din această lume, datorită muncii depuse și ajutorului oferit altora, moștenirile lor vor dăinui.


Una dintre aceste persoane a fost întruchiparea hotărârii. Și-a construit succesul Forever într-una dintre cele mai mari țări ca dimensiune, dar cu cea mai mică densitate a populației.  Atunci când cei mai apropiați vecini ai tăi sunt la kilometri distanță și trebuie să ajungi la ei mergând pe un teren accidentat, trebuie să muncești și mai mult, zi de zi, ani întregi pentru a-ți dezvolta o afacere de succes. Trebuie să fii pasionat și extrem de muncitor. Fiecare kilometru pe care l-a parcurs pentru a împărtăși cu ceilalți pasiunea pentru afacerea și produsele Forever a contribuit la formarea moștenirii lui.


Uneori suntem suficient de norocoși să ne intersectăm calea cu cineva al cărui spirit este mai mare decât viața însăși. Acest membru al Familiei Forever a devenit rapid un lider în afacerea noastră, nu doar în țara ei, ci în întreaga lume. Pasiunea ei a fost cu adevărat contagioasă, credința în a-i crește pe cei din jurul ei a fost de neclintit, iar acestea s-au răspândit imediat printre toți cei care au avut norocul de a o auzi vorbind. Fiecare persoană cu care a lucrat și cu care a împărtășit viziunea sa continuă să-i ducă mai departe moștenirea.


Lecțiile pe care le-am învățat de la aceste persoane sunt numeroase. Suntem privilegiați să avem și să ne putem crea propria noastră moștenire în fiecare zi. Fiecare alegere pe care o facem, fiecare viață pe care o schimbăm, fiecare persoană cu care ne întâlnim și ne schimbă viața, acestea sunt lucruri care pot face cu adevărat diferența între o viață trăită și o viață bine trăită.


Mereu al vostru,
 


Rex Maughan

Related Products