Provjerena kvaliteta

Forever je iznimno ponosan na kvalitetu i čistoću svojih proizvoda; nemamo samo najmodernije proizvodne i distribucijske pogone, već smo i ponosni vlasnici brojnih certifikata koji ukazuju na kvalitetne i snažne procese kroz koje prolaze naši proizvodi. Ovdje su neki od osnovnih certifikata izvrsnosti:

International Aloe Science Council (Internacionalno znanstveno vijeće Aloe)

Osnovano 1981., Internacionalno znanstveno vijeće Aloe (IASC) nastalo je iz potrebe da se industrija proizvoda aloe vere zaštiti od nepravedne konkurencije i nepotrebnih propisa. Osnovano je kako bi osiguralo postojanje etičkih praksi u industriji aloe vere te propisuje snažne etičke kodekse kojih se potrebno pridržavati, ne bi li se opravdao IASC status.


Kompanije čiji proizvodi zadovoljavaju visoke standarde određene od strane IASC-a, dobivaju potvrdu i dopušteno im je isticati međunarodni Aloe science pečat odobrenja na svojoj ambalaži. Ovaj rigorozni program testiranja započet je 1985., a 1986. IASC je objavio da su Forever Aloe Vera Gel i Forever Aloe Berry Nectar prvi proizvodi koji su zadovoljili (i prešli) IASC-ove visoke standarde. The international Aloe Science Council nastavlja provoditi stroge inspekcije i program testiranja na Foreverovoj aloi i ponosni smo vam priopćiti da značajan broj Foreverovih proizvoda nosi IASC-ov pečat odobrenja.Gluten-Free


Gluten je protein koji se nalazi u pšenici, ražu i ječmu te se često dodaje u različitu hranu kako bi pomogao u očuvanju njezina oblika, s obzirom da se najbolje može opisati kao vrsta „ljepila“. Intolerancija na žito i gluten sve je češća pojava i dijagnoza, zato Forever s ponosom nudi široku paletu proizvoda koji su oslobođeni glutena. 


Vegetarian/Vegan-Friendly

Znamo da je održavanje vegetarijanskih ili veganskih prehrambanih navika neizmjerno važno mnogim Poslovnim suradnicima i kupcima diljem svijeta, zato smatramo važnim podijeliti sa vama informaciju da su mnogi Foreverovi proizvodi potpuno neživotinjskog podrijetla i time pogodni za naše članove vegetarijance i vegane!


Kosher


Izraz „kosher“ povezan je sa čistoćom i nadzorom; to je proces proizvodnje hrane koji se čvrsto drži prehrambenih propisa navedenih u židovskom zakoniku. Da bi se proizvod smatrao kosher proizvodom, on mora proći detaljnu i kontroliranu tehničku proceduru koja prati korake navedene u Tori. Kosher proizvodi moraju zadovoljiti rigorozne standarde čistoće i kvalitete koje Forever s ponosom može pružiti svojom širokom selekcijom proizvoda iz navedene kategorije. 


Leaping Bunny Forever se protivi svakom testiranju na životinjama i posvećeni smo tome da ni jedan dio našeg opskrbnog lanca ne krši to pravilo. S ponosom ističemo oznaku „Zeca koji skakuće“, internacionalno prepoznatu oznaku za kozmetiku, osobnu njegu i proizvode za kućanstvo, koja se dodjeljuje kompanijama koje ne testiraju svoje proizvode na životinjama. 

Halal


Od 1982., Islamsko vijeće Amerike za hranu i prehrambene proizvode (IFANCA), posvećeno je svojim potrošačima kojima redovito donosi informacije o halal proizvodima. Halal je arapska riječ koja znači „zakonito“ ili „dozvoljeno“, a konzumiranje halal hrane je skup prehrambenih smjernica za muslimane koi žive islamskim načinom života. IFANCA certifikacijski simbol, M unutar polumjeseca, istaknut je na proizvodima za koje se utvrdilo da su halal, no da bi proizvod dobio halal potvrdu, mora proći kroz rigorozne provjere kvalitete i zadovoljiti mnoge uvjete. Halal proizvodi ne sadrže alkohol i upitne sastojke životinskog podrijetla, a Forever je ponosan isteknuti „M“ uz polumjesec na velikom broju svojih proizvoda.


Za više informacija, provjerite podatke na foreverliving.com.