Certified Quality

Forever este extrem de mândră de calitatea şi puritatea tuturor produselor sale. Deţinem nu doar facilităţi de producţie şi distribuţie de cea mai înaltă clasă, ci şi o serie de certificări oficiale care reprezintă dovada calităţii şi a seriozităţii cu care ne tratăm produsele. Iată câteva dintre certificările de bază care ne-au fost acordate pentru excelenţă:


 


Consiliul Ştiinţific Internaţional pentru Aloe Fondat în 1981, Consiliul Ştiinţific Internaţional pentru Aloe (IASC) a luat fiinţă pentru a proteja industria produselor pe bază de Aloe vera de concurenţa neloială şi reglementările inutile. Această instituţie există pentru a se asigura că întreaga industrie a produselor pe bază de Aloe vera respectă practicile etice. De asemenea, are un cod etic foarte puternic ce trebuie respectat pentru a primi certificarea IASC.

Companiile care activează în industria produselor pe bază de aloe şi respectă standardele înalte ale IASC sunt certificate şi au dreptul de a folosi sigla ce reprezintă aprobarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe. Acest program de testare a început în 1985 şi deja în 1986 IASC a anunţat că Forever Aloe Vera Gel şi Forever Aloe Berry Nectar sunt primele produse care respectă şi chiar depăşesc standardele înalte ale Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe.

Consiliul Ştiinţific Internaţional pentru Aloe continuă a desfăşoare un program strict de inspectare şi testare a produselor Forever pe bază de Aloe vera şi suntem mândri să împărtăşim cu voi faptul că un număr important de produse Forever au fost răsplătite cu certificarea IASC.
 


Fără GlutenGlutenul este o proteină ce se găseşte în grâu, secară şi orz şi este deseori adăugată în anumite alimente pentru a le menţine forma, datorită proprietăţilor sale similare unui lipici. Intoleranţa la grâu şi gluten este foarte răspândită în zilele noastre şi de aceea Forever vă pune la dispoziţie o gamă largă de produse care au fost certificate drept produse „fără gluten”.


 

 

Vegetarian/VeganŞtim că respectarea unei diete vegetariene sau vegane este foarte importantă pentru mulţi dintre Forever Business Ownerii şi clienţii noştri din întreaga lume. De aceea considerăm că este important să ştiţi că un număr mare de produse Forever nu conţin ingrediente de origine animală, fiind, astfel, potrivite pentru vegetarieni şi vegani.


Kosher


Termenul „kosher” se referă la curăţenie, puritate şi supervizare. Este un proces al producţiei de alimente care respectă reguli stricte conform legii iudaice. Pentru ca un produs să fie considerat kosher, trebuie în primul rând să treacă printr-o procedură tehnică foarte minuţioasă de control ce respectă paşii menţionaţi în Torah. Produsele kosher respectă standarde foarte stricte de puritate şi calitate, iar Forever este mândră să vă pună la dispoziţie o selecţie importantă de astfel de produse.


Produsele nu sunt testate pe animale Forever este împotriva oricăror testări pe animale şi ne-am asumat angajamentul de a nu face astfel de testări în nicio etapă a procesului de producţie. Deţinem cu mândrie acreditarea „Produse netestate pe animale”, o certificare recunoscută la nivel internaţionale pentru produse cosmetice, de îngrijire personală şi pentru uz în gospodărie, distincţie acordată companiilor care nu îşi testează produsele pe animale.


Halal 


Din 1982, Consiliul Islamic pentru Alimente şi Nutriţie din America (IFANCA) şi-a asumat angajamentul de a ajuta consumatorii cu informaţii halal. Halal este un cuvânt de origine arabă ce înseamnă „care respectă legea” sau „permis”, iar a mânca alimente halal înseamnă un set de reguli pe care trebuie să le respecte musulmanii care trăiesc după regulile Islamului. Simbolul certificării IFANCA se acordă produselor considerate halal care respectă regulile stricte şi testele de calitate specifice. Produsele halal nu conţin alcool sau alte ingrediente discutabile de origine animală, iar Forever este mândră că multe dintre produsele sale poartă certificarea hlalal.


 


Pentru a afla mai multe despre certificările şi sigiliile produselor Forever, vizitaţi paginile despre produse de pe foreverliving.com