ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ ARGI+ STICK PAKS!

Нов изглед, нова формула!

Одлична вест за сите љубители на АРГИ+: Форевер Ливинг ја пушти во промет подобрената АРГИ+ формула. Како правиме „Чудесната молекула“ да биде уште подобра? Нашиот високо- талентиран истражувачки и развоен тим создаде нова формила со уште повисоко ниво на Витамин Д, Витамин Ц, Витамин Б6 и Витамин Б12 за вашето тело да го добие максимумот. Тоа не е се, додадовме и други витамини, вклучувајќи фолат, тиамин, ниацин, пантотенска киселина, биотин, рибофлавин и уште многу повеќе за да му помогнеме на вашето тело да го одржи своето здравје. Подобрената АРГИ+ формула сега ќе биде достапна во компактно пакување, како и во оригиналното пакување. Новите стик пакувања се одлични за патувања, лесно се раствораат во шише вода и може да ги употребите кога и да ви требаат. Сега можете секогаш да го имате со себе вашиот АРГИ+! Набавете ги вашите АРГИ+ стик пакувања и дознајте повеќе за подобрената формула на www.foreverliving.com.