De Voorjaarsschoonmaak - Tips om het leuker te maken!

Met de multifunctionele reiniger Forever Aloe MPD 2X Ultra wordt deze jaarlijkse klus al makkelijker, maar hoe maak je het nú leuker?

De lente staat voor de deur dus tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ons product Forever Aloe MPD 2X Ultra is de perfecte kandidaat voor deze klus, omdat het een multifunctionele reiniger is die diverse middelen uit uw keukenkastje overbodig maakt. Nóg makkelijker kunnen we deze jaarlijkse klus niet maken, maar wél leuker. Hier volgen een paar tips:

Favoriete muziek
Tijd om eens flink te genieten van uw favoriete muziek. Laat deze vervelende klus eens swingen! Maak een dansje met uw stofzuiger en zing mee met de muziek. Een uurtje zingen blijkt verschillende spieren in het bovenlijf te trainen, zoals uw buik en rug. Zingen kan ook bijdragen aan het aanmaken van endorfine, wat u een gelukkig gevoel geeft.

Ready – Set – Go
Betrek uw kinderen, gezin of vrienden in uw voorjaarsschoonmaak en maak er een spel van. Zet bijvoorbeeld een timer en kijk wie in die tijd de meeste blauwe voorwerpen opraapt. Met uw kinderen kunt u er ook een rollenspel van maken door te doen alsof u Assepoester bent en op tijd klaar moet zijn met schoonmaken om naar het bal te gaan. U kunt ook een lijst maken van alle taken en elke taak een puntenaantal toewijzen. Wie de taak uitvoert krijgt de punten en degene die de meeste punten heeft verzameld wint een kleine prijs.

Gek genoeg begin ik er nu helemaal zin in te krijgen, u ook?

Veel schoonmaakplezier!

Gerelateerde Producten