Формулиране на мисия

Новата година е тук! Със сигурност вече сте си поставили цели за 2018-а и знаете какво искате да постигнете. Това е съществена част успеха ви като собственик на Форевър бизнес. Независимо дали ще решите да влезете във форма с Форевър Ф.И.Т., или да удвоите бизнеса си, щом си поставите цели, вие ставате по-силни и увеличавате вероятността да постигнете живота, за който мечтаете. Важен елемент от процеса на набелязване на цели, който често забравяме или пропускаме, е определянето на ключови принципи или формулирането на лична мисия.


Във Форевър имаме своя мисия, по която се ръководим вече от години. Тя ни направлява, когато взимаме решения за маркетинговия план, продуктите и програмите за стимулиране. Но най-важното е, че ни помага да създаваме средата и ценностите, благодарение на които Форевър процъфтява вече 40 години. Нашата мисия определя как вървим напред като компания и ще ни води към целта да удвоим бизнеса през следващите пет години.


Нашата мисия: Създаваме печеливша среда, в която всеки да може с достойнство да бъде това, което иска да бъде; в която честността, коректността, съпричастността и удоволствието от работата са наши основни приоритети. Изграждаме и подхранваме ентусиазъм и вяра в нашата компания, продукти и индустрия.


Търсим познание и баланс, а най-вече без страх водим компанията и собствениците на Форевър бизнес напред.


През 2018 г. често ще ви попадат петте неща, върху които ще се фокусираме през идните пет години – алое вера, продуктово съвършенство, 15% ръст на продажбите, наемане на точните хора и споделяне на причините да сме Форевър-горди. Може да сте ни чували и преди да споменаваме, че нашият най-голям приоритет са собствениците на Форевър бизнес. Благодарение на вас Форевър продължава да процъфтява по целия свят, така че е наш дълг да поставяме вашите потребности на първо място. Заради това трябва да се съсредоточим върху ценностите, с които се ангажираме в нашата мисия – да градим компания, в която вие просперирате, и смело да ви водим към осъществяване на вашите мечти.


Мисията ни е пред очите на персонала в централния ни офис всеки ден – точно преди да се качат на асансьорите, за да влязат в сградата. Те не само я виждат всяка сутрин, но я и живеят, дишат атмосферата ѝ. Мнозина я знаят наизуст. Наистина! Когато следващия път срещнете служител от централата ни, изпитайте го и ще се уверите. Ако не виждаш формулировката на мисията всеки ден, е лесно да се разсееш. Когато стои на видно място, тя всеки ден деликатно ни напомня, че има смисъл в понякога напрегнатия и дълъг работен ден. Толкова много хора разчитат на нас.


Началото на година е отличен момент да погледнем целите си от нов ъгъл и да се задълбочим малко повече в личната си мисия. Насърчавам ви да си формулирате в писмен вид своя лична мисия. Няма нужда да е дълга, но трябва да е искрена. Да ви напомня в какво вярвате и какви са намеренията ви. Прочитайте я всеки ден, за да ви помага да следвате курса към осъществяване на вашите цели през следващите пет години и по-нататък.


Усмихната година, 
Грег Моън

Свързани продукти