Izrada misije

Nova godina je i sada su već sigurno svi zacrtali novogodišnji izazov i smislili šta bi voleli da dostignu u 2018. Zbog vas Forever cveta u celom svetu i zbog toga je naša dužnost da vaše zahteve stavimo na prvo mesto. Zacrtavanje ciljeva je od primarne važnosti za Forever poslovne saradnike. Pa iako se radi samo o Forever F.I.T. programu, ili pak o tome da dupliraš promet, sa ciljevima možeš da postaneš snažniji i uz njihovu pomoć možeš da imaš život koji bi želeo da živiš. Kod zacrtavanja ciljeva, najteži deo je njihova razrada, o tome se inače retko priča.

U Foreveru imamo jednu misiju koja nam iz godine u godinu pokazuje pravac svojim marketinškim planom, proizvodima i pomaže u vezi sa podsticajima. Nadalje, pomaže pri održavanju rezultata četrdesetogodišnjeg Forevera i u brizi za naše okruženje. Naša misija daje celokupnu sliku o tome kako se mi, kao firma odnosimo prema tim stvarima. Do kraja će nas voditi ostvarenje našeg petogodišnjeg plana o dupliranju prometa.

Naša misija: Stvaramo okruženje koje je profitabilno u svakom pogledu i u kom svaki pojedinac može biti ono što želi da bude. Okruženje gde su integritet, empatija i zabava naše vodilje. Posvećeni smo i verujemo u našu kompaniju, naše proizvode i industriju kojom se bavimo. Tragamo  za znanjem i uravnoteženošću i povrh svega, uspešno vodimo našu kompaniju i naše poslovne saradnike.

Dok ulazimo u 2018-tu, puno ćete slušati o pet ključnih stvari za narednih pet godina: Aloe Vera, usavršavanje proizvoda, 15%-ni porast u prometu, doći do određenih ljudi i podeliti sa njima zašto smo mi #ForeverProud. Sigurno ste čuli od nas, da su nama primarni i najvažniji naši poslovni saradnici. Zbog vas Forever cveta u čitavom svetu i zbog toga je naša dužnost, da vaše zahteve stavimo na prvo mesto. Da bismo to postigli, treba da su nam stalno pred očima nabrojane vrednosti misije i stvaranje jedne takve firme u kojoj ćete moći da dostignete vaše ciljeve.  

Naša misija je uvek u Home Office-u ispred naših kolega. Nije samo reč o tome da oni to svaki dan vide, nego i da osete i da im pomogne u radu. Mnogi to znaju i napamet. Zaista! Pitajte nekoga u skorije vreme.

Lakše je svaki dan raditi sa novim entuzijazmom, ako vidimo misiju iz dana u dan. Misija postavljena na dobro vidljivo mesto, pomaže nam da prođemo jedan stresan i naporan dan, znajući da svi računaju na nas.

Januar je savršen mesec za to, da malo dublje pogledate svoje lične ciljeve i da ih vidite iz novog ugla. Ohrabrujem vas da zapišete svoje misije. Ne treba to da bude dugo pisanje, samo neka bude iskreno. Treba da vas podseti na to u šta verujete i na to šta su vam ciljevi. Gledajte to svaki dan kako biste bili na pravom putu za postizanje vaših petogodišnjih planova  i čak više od toga.  

Srećna Nova godina!

Uvek se smejte,
Gregg Maughan 

Povezani proizvodi